Αθλητισμός

Λάρισα: Οι δηλώσεις Κούγια για Ολυμπιακό «έδιωξαν» τον Τσιώλη

Ο Σάκης Τσιώλης φέρεται να ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις Κούγια για την αποκατάσταση των σχέσεων του με τον Ολυμπιακό κι αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

​Λαρισα και Τσιώλης οδηγήθηκαν σε αιφνίδιο τέλος της συνεργασίας τους, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι η απόφαση του Καρδιτσιώτη τεχνικού οφείλεται σε προσωπικούς λόγους. 

Σύμφωνα ωστόσο με τη “Live Sport” ο 57χρονος τεχνικός δεν ένιωθε καλά το τελευταίο διάστημα, ενώ και οι σχέσεις του με ορισμένους ποδοσφαιριστές των “βυσσινί” δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. 

Ωστόσο η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι -όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα- και τον οδήγησε σε παραίτηση ήταν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ότι από τη στιγμή που παραχώρησε τον Κώστα Πλέγα στον Ολυμπιακού, οι σχέσεις του με τους Πειραιώτες ηρέμησαν και γι’ αυτόν τον λόγο κατάφερε πέρυσι η ΑΕΛ να ανέβει στη Superleague. 

Προπονητής της Λάρισας βέβαια πέρυσι στα 3/4 της σεζόν ήταν ο Τσιώλης, ο οποίος φέρεται να ένιωσε αδικημένος από αυτή τη δήλωση, θεωρώντας ότι αναιρεί τη δουλειά του και την προσπάθεια που κατέβαλε.

Πηγή: sdna.gr