Αθλητισμός

Ουζουνίδης στους παίκτες: «Δεν φαντάζεστε πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, προσπαθώντας να τους τονώσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση αλλά και να τους διατηρήσει συγκεντρωμένους ενόψει της συνέχειας.

Ο Έλληνας τεχνικός αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι είχε μία σύντομη ομιλία προς τους παίκτες του «τριφυλλιού» μέσω της οποίας θέλησε να τους συγχαρεί για την πολύ καλή εμφάνιση αλλά και την μεγάλη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου στο ματς της Λεωφόρου.

Αρχικά τους έδωσε συγχαρητήρια αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, αναγνωρίζοντας το πάθος που έδειξαν και στα 90΄ του ματς. «Μπράβο, πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την απόδοση σας. Προσπαθήσατε πολύ, κερδίσατε όλες τις μονομαχίες και νικήσαμε δίκαια».

Παράλληλα, θέλησε να τους ανεβάσει την αυτοπεποίθηση λέγοντας τους χαρακτηριστικά ότι «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε». Με τη φράση αυτή προσπάθησε να τους δείξει πόσο πιστεύει στην ποιότητά τους αλλά και στις δυνατότητές τους. Ζητούμενο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι να πιστέψουν και οι ίδιοι στους εαυτούς τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στη συνέχεια, ωστόσο, προσπάθησε να… κρατήσει χαμηλά την μπάλα παρουσιάζοντας τους την πραγματικότητα του βαθμολογικού αφού τους τόνισε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ακόμα στην τέταρτη θέση. Έτσι τους είπε ότι «Δεν θέλω να εφησυχάσετε μετά από αυτή τη νίκη. Δεν έχουμε κατακτήσει κάτι, είμαστε πίσω στη βαθμολογία και μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε και άλλα ντέρμπι και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου».

Βεβαίως το ντέρμπι από σήμερα ανήκει στην ιστορία και ο Μαρίνος Ουζουνίδης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχει ακόμα πέντε αγωνιστικές, ενώ υπάρχουν τα πλέι οφ αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος που αποτελεί τον σημαντικότερο στόχο για τους «πράσινους».

Έτσι ο Εβρίτης προπονητής τους τόνισε ότι πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι λέγοντας τους ότι «Με τον Ολυμπιακό ήμασταν πολύ καλοί, αλλά θέλω να καταβάλλουμε την ίδια προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε κάθε Κυριακή την ίδια συγκέντρωση που είχαμε σήμερα και τότε θα πάρουμε πιο πολλές νίκες».

Πηγή: sdna.gr