Αθλητισμός

Ουζουνίδης στους παίκτες: «Καθαρό μυαλό, μην παρασυρθείτε από την τρέλα του κόσμου»

Καθαρό μυαλό, πρέσινγκ και κατοχή της μπάλας είναι μερικά απ΄ αυτά που θέλει να δει ο Ουζουνίδης από τους παίκτες του απόψε στη Λεωφόρο.

​Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέλυσε όλη την εβδομάδα πολλά πράγματα στους παίκτες του για το ντέρμπι και όσα θέλει να δει από εκείνους μέσα στο γήπεδο. Ο Εβρίτης τεχνικός στάθηκε στο μυαλό που πρέπει να έχουν οι «πράσινοι» για να μην παρασυρθούν, τόνισε ξανά πως δεν θέλει να ασχοληθούν με τον διαιτητή, ενώ ζήτησε πίεση και κατοχή της μπάλας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» ο Ουζουνίδης έλεγε στους παίκτες του: «Ό,τι κι αν γίνεται μέσα στο παιχνίδι, το δικό μας το μυαλό πρέπει να είναι μέσα στο γήπεδο. Πουθενά αλλού. Δεν θέλω να παρασυρθείτε απ΄ την τρέλα του κόσμου. Δεν θέλω να δω αντιδράσεις υπερβολικές ή κάποιον να χάνει τον έλεγχο, μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα ή έναν καυγά μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλω να δω κάτι που θα μας κοστίσει. Και βεβαίως δεν θέλω να ασχολείστε με τον διαιτητή και να χάνετε το μυαλό σας. Ένα ντέρμπι πρώτα απ΄ όλα είναι θέμα μυαλού, σκέψης και αυτοσυγκέντρωσης».

Παράλληλα, στο αγωνιστικό μέρος θέλει πίεση ψηλά θεωρώντας πως ο Ολυμπιακός έχει θέμα στην πρώτη πάσα, ενώ στόχος του είναι η ομάδα του να έχει την κατοχή της μπάλας, καθώς οι «ερυθρολεύκοι» έχει μειωμένα τρεξίματα από την κόπωση. Άλλο ένα πρόβλημα που έχει εντοπίσει ο Ουζουνίδης και θέλει να το εκμεταλλευτεί είναι η πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, ενώ έχει ζητήσει και μεγάλη προσοχή στις στημένες φάσεις, τις οποίες πλήρωσε ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη.

Πηγή: sdna.gr