Αθλητισμός

«Κόλαση» για τις θέσεις των πλέι οφ!

Το πρωτάθλημα μαθηματικά δεν έχει κριθεί, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να χάσει το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα ο Πανιώνιος να συνεχίσει με νίκες και να καλύψει το +6. Στην ισοβαθμία υπερτερούν οι «ερυθρόλευκοι».

Το μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στις θέσεις της πεντάδας με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να έχει σαφώς μεγαλύτερο προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή θα υποδεχτεί την ΑΕΛ και στη συνέχεια κατεβαίνει στο Περιστέρι, με τον «δικέφαλο» να έχει 0/4 στην Αθήνα τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, αν επικρατήσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σιγουρεύει σε μεγάλο ποσοστό τη συμμετοχή του.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα με δύο ντέρμπι εκτός (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) και δύο «πονηρά» εντός με Πανιώνιο και Ατρόμητο.

Στη συνέχεια, η ΑΕΚ η οποία δείχνει σε καλή κατάσταση δεν έχει σιγουρέψει ακόμα τη θέση της. Η Ένωση προβληματίζει εκτός ΟΑΚΑ και στις εναπομείναντες αγωνιστικές έχει τρία ματς εκτός Αττικής (Πλατανιά, Λεβαδειακο και ΠΑΣ).

Η Ξάνθη μετά τη «γκέλα» κόντρα στον Λεβαδειακό στα Πηγάδια έχασε πολύτιμο έδαφος και πλέον η ομάδα του Λουτσέσκου δεν κρατάει τη τύχη στα χέρια της.

Ομάδες

26η αγ.

27η αγ.

28η αγ,

29η αγ

30ή αγ.

Ολυμπιακός (54 β.)

Πλατανιάς

Κέρκυρα*

Λεβαδειακός*

ΠΑΣ Γιάννινα

Παναιτωλικός*

Πανιώνιος (48 β.)

Ατρόμητος

Παναθηναϊκός*

Πλατανιάς

Κέρκυρα*

Λεβαδειακός

ΠΑΟΚ (46 β.)

ΑΕΛ

Ατρόμητος*

Παναθηναϊκός

Πλατανιάς*

Κέρκυρα

Παναθηναϊκός (45 β.)

ΑΕΚ*

Πανιώνιος

ΠΑΟΚ*

Ατρόμητος

ΑΕΛ

ΑΕΚ (43 β.)

Παναθηναϊκός

Πλατανιάς*

Κέρκυρα

Λεβαδειακός*

ΠΑΣ Γιάννινα*

Ξάνθη (40 β.)

ΠΑΣ Γιάννινα*

Παναιτωλικός

Αστέρας Τρ.*

ΑΕΛ*

Βέροια

Πλατανιάς (38β. – 24αγ.)

Ολυμπιακός*

ΑΕΚ

Πανιώνιος*

ΠΑΟΚ

Ατρόμητος*

Με αστερίσκο (*) τα εκτός έδρας παιχνίδια

** Ο Πλατανιάς παίζει τη Δευτέρα (20/3) με τον Ηρακλή στα Χανιά.