Αθλητισμός

Γεύμα Αγγελόπουλου – Ζντοβτς και όλα… δείχνουν διαζύγιο

Αυτή την ώρα γευματίζουν στο "ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ" της Κηφισιάς οι δύο άνδρες με το μέλλον του Σλοβένου στην "Ενωση" να είναι κάτι παραπάνω από θολό.

Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε ότι το μέλλον του Γιούρι Ζντοβτς στην ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από ομιχλώδες, μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Μονακό, αλλά και το νέο κρούσμα απρεπούς συμπεριφοράς του Σλοβένου προπονητή στο εν λόγω παιχνίδι. Ο κόσμος της ΑΕΚ “βράζει” κατά του Ζντοβτς, αλλά το θέμα είναι ότι πλέον υπάρχει κάτι παραπάνω από δυσφορία και στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ. Και δη του Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος έχει δώσει και δίνει ένα καράβι χρήματα, χωρίς, όμως, μέχρι στιγμής να έχει δει το αποτέλεσμα, που θέλει. Γνωρίζει ότι η όλη προσπάθεια απαιτεί υπομονή, περίμενε, όμως, να έχει κάνει η ΑΕΚ περισσότερα πράγματα ως τώρα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ζντοβτς δεν θα αργήσει να δει την πόρτα της εξόδου. Το πλέον σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Μάκης Αγγελόπουλος γευματίζει με τον Σλοβένο κόουτς στο “ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ” της Κηφισιάς, συζητώντας τα πώς και τα γιατί της μέχρι τώρα όχι επιτυχημένης πορείας της “Ενωσης”.

Οπως αναφέραμε, όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να τον διαδέχεται, και τις επόμενες ώρες να είναι καθοριστικές και εκείνες, που θα μας δείξουν τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί.

πηγή:  sdna.gr