Αθλητισμός

Πωλητήριο στον Τσαν βάζει η Λίβερπουλ

Στην πώληση του Εμρέ Τσαν φαίνεται πως προχωράει η Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror».

Την πώληση του Εμρέ Τσαν το ερχόμενο καλοκαίρι φαίνεται ότι επιθυμεί η διοίκηση της Λίβερπουλ, αφού ο Γερμανός δεν έχει υπογράψει την ανανέωση συμβολαίου που του έχει προταθεί.

Η αγγλική ομάδα θέλει να βγάλει τα «σπασμένα» της μεταγραφής του στο λιμάνι από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, το 2014. Οι «Reds» δαπάνησαν 10 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνουν δικό τους και δεν θέλουν να τον δουν να φεύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2018.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή θέλει να του εξασφαλίσει ένα καλύτερο συμβόλαιο από το τρέχον. Οι 35 χιλιάδες λίρες που λαμβάνει την εβδομάδα θεωρούνται το ιδανικό ποσό από την διοίκηση για τον Τσαν, ο οποίος δεν έχει αποδώσει όπως περίμεναν όλοι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ τον θεωρεί έναν απόλυτα εξελίξιμο ποδοσφαιριστή και έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό του. Ο προπονητής της Λίβερπουλ πιστεύει πως ο συμπατριώτης του θα γίνει ένας μεγάλος σταρ, αλλά οι εμφανίσεις του μέχρι στιγμής δεν πείθουν τους ανθρώπους της ομάδας να του προσφέρουν συμβόλαιο με περισσότερες αποδοχές.

Υπάρχουν βέβαια πολλές ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο σύνολό τους, με πρώτη την πρώην του ομάδα, Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά και τις Χόφενχαϊμ και Λειψία. Πρόσφατα στο «κόλπο» για την μεταγραφή του μπήκε και η Γιουβέντους.

πηγή:  sport-fm.gr