Αθλητισμός

Την Τρίτη το ραντεβού “Λύμπε”- Ρότσα

Μετάθεση για την Τρίτη πήρε το τελειωτικό ραντεβού του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα όσον αφορά την παραμονή του στο τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού.

Αναβολή, κατά πάσα πιθανότητα για την Τρίτη, πήρε η προγραμματισμένη για χθες συνάντηση του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα προκειμένου να οριστικοποιηθεί εάν ο τελευταίος θα παραμείνει ή όχι στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου. 

Ο λόγος της αναβολής του ραντεβού των δύο ανδρών ήταν ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ήταν εμπύρετος τη Δευτέρα και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να δώσει το «παρών». Ο «Λύμπε» ενημέρωσε τον Ρότσα και συμφώνησαν από κοινού ότι εάν δεν ανεβάσει εκ νέου πυρετό τότε η συνάντησή τους θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι. 

Επί τη ευκαιρία αξίζει να αναφέρουμε ότι στην πρώτη κατ’ ιδίαν επαφή τους συζήτησαν τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στο σύλλογο την παρούσα χρονική στιγμή, με τον «Λύμπε» να εξηγεί αναλυτικά στον Αργεντινό το πλάνο του για το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου.

Κατόπιν ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού του κατέθεσε πρόταση για την παραμονή και αξιοποίησή του στην αγορά της Λατινικής Αμερικής αλλά με σημαντική μείωση των αποδοχών του (περί το 50%), η οποία αντιμετωπίστηκε κατ’ αρχήν με θετικό τρόπο από τον Αργεντινό παλαίμαχο άσο. 

Οι δύο άνδρες είχαν συμφωνήσει την προπερασμένη Πέμπτη να γίνει και νέα επαφή στο αμέσως προσεχές διάστημα και το πιθανότερο ενδεχόμενο με βάσει τα παραπάνω είναι η διατήρηση και ενεργοποίηση του Ρότσα στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου.

Πηγή: sdna.gr