Αθλητισμός

Νέα καταγγελία Αγγελόπουλων κατά Γιαννακόπουλου για το instagram!

Η νέα καταγγελία των αδελφών Αγγελόπουλου κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την οποία ζητούν την τιμωρία του για ένα χρόνο λόγω ποσταρίσματος στο instagram!

​Σε… επίπεδο social media έφτασε η διαμάχη των Αγγελόπουλων με τον Γιαννακόπουλο καθώς στα όσα έχουν προηγηθεί μεταξύ των δυο πλευρών προστέθηκε και το instagram.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρόεδροι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ κινούνται και πάλι νομικά κατά του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού Superfoods για μια ανάρτηση σύμφωνα με την οποία οι Αγγελοπουλοι κατηγορούν τον Γιαννακόπουλο για στοχοποίηση του διαιτητή Πηλοιδη και ανάρμοστη συμπεριφορά. Η καταγγελία έφτασε στον Αθλητικό Δικαστή για την ανάρτηση που είχε κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Instagram στις 24/1. Τότε ανέφερε: 

«Πηλοΐδης – Λαμόνικα οδηγούν το… θρήνο προς τη δόξα, αξίζει κάποιος να φτιάξει όλα τα ωραία περσινά και προπέρσινα του Πηλοΐδη… sopist ακούς;». 

Ο αθλητικός δικαστής έχει καλέσει για παροχή εξηγήσεων τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός την επόμενη Τρίτη 14 Μαρτίου. 

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ζητούν νέα απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στον Γιαννακόπουλο, η οποία θα έχει χρονική διάρκεια ενός έτους. 

Παράλληλα, μέσω της καταγγελίας τους ζητούν από τον Αθλητικό Δικαστή να επιβάλει πρόστιμο 15.000 ευρώ στον Γιαννακόπουλο και 15.000 στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.