Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-2 (Κ20)

Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Κ20, επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας του ΠΑΟΚ.

«Ερυθρόλευκο» βάφτηκε το πρώτο σημερινό ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακού, στο γήπεδο του Μεσημερίου. Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα επικράτησαν με 2-0 των “ασπρόμαυρων” κι έδωσαν συνέχεια στην… ξέφρενη πορεία τους στο πρωτάθλημα της Κ20, καθώς όχι μόνο παρέμειναν αήττητοι, αλλά πανηγύρισαν και την 18η νίκη τους σε 21 αγώνες, αυξάνοντας στους επτά βαθμούς τη διαφορά τους από τον 2ο Παναθηναϊκό, ενώ ο Δικέφαλος έμεινε 3ος, στο -19 (με ματς λιγότερο).

Οι πρωταθλητές προηγήθηκαν στο 40′ με σουτ του Ξενιτίδη μέσα από την περιοχή, στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία τους στο ματς. Στη συνέχεια πάντως οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός σημείωσε και δεύτερο τέρμα με τον Βάρκα στο 70′ και το 0-2 παρέμεινε ως το τέλος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

 ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Μουτσα, Κυριαλάνης, Μίσκοβιτς (68΄ Καπρέτσος), Πολύζος, Μελετίδης, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός (73΄ Τζοβάρας), Παπαθανασίου, Λύρατζης, Σταθόπουλος, Παπαδόπουλος (46΄ Γκαργκαλατζίδης).Ολυμπιακός (Βούζας): Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κουγιός (55′ Φουάσης), Λάμπρου, Τόλι, Μεγαρίτης, Πέιος (80′ Χατζηιωαννίδης), Ξενιτίδης (71′ Πλέγας), Βρουσάι, Καμπετσής, Βάρκας.

πηγή:  sdna.gr