Αθλητισμός

Ο ξεσηκωμός για το γήπεδο και τα «κλειστά χαρτιά» του Χιμένεθ

Οι κινητοποιήσεις για την «Αγια Σοφιά» και ο σχεδιασμός για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο, τα θέματα που κυριαρχούν στο σημερινό ρεπορτάζ των εφημερίδων

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το συλλαλητήριο για το γήπεδο και η εκστρατεία ενημέρωσης των δημοτών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, είναι το θέμα που κυριαρχεί στην εφημερίδα, η οποία επισημαίνει: «Το γήπεδο θα γίνει γιατί αυτό είναι το δίκαιο, το σωστό και το νόμιμο». Μεγάλη αναφορά γίνεται και στο μπάσκετ, όπου η Βασίλισσα πέρασε εύκολα από την Πάτρα και πάει «αγριεμένη» στο Μονακό για να πάρει την πρόκριση και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αναφορικά με το ποδόσφαιρο, η εφημερίδα στέκεται στις σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ και τα «κλειστά χαρτιά» για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ δίνει συγχαρητήρια σε Στεφανίδη και Παπαχρήστου για τα νέα μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου. Τέλος, γίνεται αναφορά στη νίκη στο χάντμπολ, επί της Πυλαίας αλλά και των πιτσιρικάδων της Κ-14 επί του Ολυμπιακού, μέσα στο Ρέντη.

SPORTDAY

Οι προθέσεις του Μανόλο Χιμένεθ για την ενδεκάδα του αυριανού αγώνα, είναι το θέμα που κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με την εφημερίδα να στέκεται και αυτή στις σκέψεις του Ισπανού, αλλά και στην πρόθεση να μην ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του.

GOAL

Τα προβλήματα στην άμυνα και η υπεροπλία στην επίθεση, είναι το θέμα με το οποίο ασχολείται η εφημερίδα, η οποία έχει ως τίτλο στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: «Ψάχνει ισορροπία» και επισημαίνει πως ο Μανόλο Χιμένεθ ξεμένει από λύσεις στα μετόπισθεν, αλλά έχει πολλές επιλογές μεσοεπιθετικά.

πηγή: aek365.com