Αθλητισμός

Την Τετάρτη κρίνεται του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την Τετάρτη την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό Κυπέλλου στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Πάουλο Μπέντο να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να δει αν ο Αντρέ Μαρτίνς είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

​Το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στη ρεβάνς του 0-0 του Καραϊσκάκη για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση της Τετάρτης, στην οποία θα φανεί και σε μεγάλο ποσοστό το πώς ο Πάουλο Μπέντο σκέφτεται να κατεβάσει την ομάδα του για να πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση σε μια έδρα που έχει… ταλαιπωρηθεί ουκ ολίγες φορές.

Ένα από τα ζητήματα που θα βάλουν σε μια σειρά τις… σκέψεις του τεχνικού των Πειραιωτών, είναι η αγωνιστική κατάσταση του συμπατριώτη του Αντρέ Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος χαφ είχε μείνει εκτός αποστολής για το ματς με τον Πανιώνιο λόγω ενοχλήσεων (σ.σ. σφίξιμο στον ορθό μηριαίο) και ούτε στην προπόνηση της Τρίτης μπήκε σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα. Πλέον, η προπόνηση της Τετάρτης προφανώς θα κρίνει τη συμμετοχή του και αντίστοιχα σε μεγάλο βαθμό το πώς θα παρατάξει ο Μπέντο την ομάδα του στο Περιστέρι.

Στην παρούσα φάση και παρότι ο Πορτογάλος δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του, το πιθανότερο σενάριο είναι να επιλέξει ενδεκάδα Άγκυρας, δηλαδή αυτούς που οδήγησαν την ομάδα του στο 0-3 επί της Οσμανλίσπορ, ίσως με την εξαίρεση του Ανδρούτσου που διεκδικεί τη θέση του Ελιουνούσι.

Υπενθυμίζεται ότι στην Τουρκία είχαν αγωνιστεί οι εξής: Λεάλι, Σισοκό, Μποτία, Ντα Κόστα, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μαρτίνς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι και Ανσαριφάρντ.

Πηγή: sdna.gr