Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Το καλοκαίρι θα επανέλθουν για Μπεργκ οι Κινέζοι

Η πρώτη προσφορά που απορρίφθηκε, η προσέγγιση μέσω γραφείου μάνατζερ και η... επιστροφή των Κινέζων το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως ο Μάρκους Μπεργκ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον συλλόγων από την Κίνα και κυρίως της Μπεϊζίν Γκουοάν, η οποία έχει κάνει δύο προσφορές στους “πράσινους”, αλλά και οι δύο δεν βρήκαν ανταπόκριση. Όχι μονάχα από τον σύλλογο, αλλά και από τον ίδιο τον Σουηδό, που προς το παρών δεν δείχνει να δελεάζεται από τα υπέρογκα ποσά που δίνουν οι Ασιάτες.

Ωστόσο, το ερχόμενο καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει νέα κρούση από την Κίνα για τον ηγέτη του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και που έχουν διαρρεύσει από ατζέντηδες που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση, εκτός από την Γκουοάν, υπάρχουν άλλοι δύο σύλλογοι οι οποίοι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Μπεργκ και είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να προσφέρουν περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό για να τον αγοράσουν.

Φυσικά, θα πρέπει να δούμε και ο ίδιος ο Μπεργκ αν θα έχει αλλάξει γνώμη μέχρι τότε, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η προοπτική της επόμενης σεζόν που θα αφορά τον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός ενδιαφέρεται πολύ για τις συνθήκες που θα επικρατούν στο κλαμπ και αν αυτό θα μπορεί να επιστρέψει σε συνθήκες πρωταθλητισμού, κάτι που θα κάνει πιο δελεαστική την παραμονή του στον Παναθηναϊκό.