Αθλητισμός

«Τερατουργήματα της νοσηρής φαντασίας του Δημάρχου»

Έντονο εκνευρισμό προκάλεσε στην πλευρά της ΑΕΚ η ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και οι καταγγελίες για τραμπουκισμούς, τις οποίες χαρακτήριζαν πλήρως ανυπόστατες.

​Έντονο εκνευρισμό προκάλεσε στην ΠΑΕ ΑΕΚ η ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και οι καταγγελίες για «τραμπουκισμούς» από οπαδούς της ομάδας. Στην Ένωση αποφάσισαν ότι δεν έχει κανένα νόημα να μπουν στη διαδικασία επίσημης απάντησης και παρέπεμπαν στην πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ και στο σημείο στο οποίο τονιζόταν ότι: «Σε όλες τις συκοφαντικές αναφορές του κυρίου Δημάρχου το μόνο που του απαντάμε είναι ότι η ΑΕΚ σε ολόκληρη αυτή την επίπονη διαδρομή έχει τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση και έχει κρατήσει ηπιότατη στάση απέναντι στην πρωτοφανή αδιαλλαξία του. Εκείνος δεν σέβεται τον νόμο και τις αποφάσεις του ΣτΕ στο οποίο εκείνος προσέφυγε!».

Την ίδια στιγμή τόνιζαν στην ΑΕΚ ότι η μόνη παράκληση που γίνεται συνεχώς προς τον κόσμο, αλλά και τους συλλόγους που σπεύδουν να ταχθούν στο πλευρό της ομάδας για το θέμα του γηπέδου είναι «προς Θεού, όλες οι αντιδράσεις πρέπει να είναι απόλυτα ειρηνικές για να μην δώσουμε το παραμικρό άλλοθι σε αυτόν τον κύριο». Επίσης, οι άνθρωποι της ομάδας έσπευσαν αμέσως μετά την έκδοση της ανακοίνωσης του Δήμου να πληροφορηθούν αν συνέβη το παραμικρό σήμερα έξω από το Δημαρχείο και βάσει όσων έμαθαν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «έχουμε να κάνουμε με τερατουργήματα της νοσηρής φαντασίας του Δημάρχου», όπως έλεγαν χαρακτηριστικά.

Πηγή: sdna.gr