Αθλητισμός

Οι αθλητές που γαμ… (vids)

Ο «ερυθρόλευκος» Λίμπερμαν Αγκάμεζ έκανε μια απαράδεκτη κίνηση προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά δεν είναι ο μοναδικός που έχει γυρίσει προς την κερκίδα και έχει πει: «Σας γαμ...»!

​Μια απαράδεκτη κίνηση του Λίμπερμαν Αγκάμεζ λίγο έλειψε να βάλει φωτιά στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στην Κυψέλη.

Ο Κολομβιανός διαγώνιος του Ολυμπιακού στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη κι ενώ το σκoρ ήταν 11-12 υπέρ της ομάδας του πήρε μια δύσκολη επίθεση και έκανε το 11-13. Εκείνη τη στιγμή γύρισε προς τα επίσημα και έκανε μια χειρονομία και φαίνεται από το βίντεο να λέει «Σας γαμ..ω»! Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ που έχει φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος πήρε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή!

Πάντως, ο Αγκάμεζ δεν είναι ο μοναδικός αθλητής που τα έχει απευθυνθεί στην κερκίδα, είτε της ομάδας του, είτε της αντίπαλης, με πανομοιότυπο τρόπο.

Σας παρουσιάζουμε πέντε χαρακτηριστικές στιγμές αθλητών που πανηγύρισαν με τον ίδιο (απαράδεκτο) τρόπο!

Κωστής: «Εγώ σας γαμ…».

Το 1996 σε ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ο Χρήστος Κωστής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πήγε μπροστά στην εξέδρα και με χαρακτηριστικές κινήσεις φώναζε: «Εγώ σας γαμ…»!

Λάζαρος: «Έτσι σας γαμ… με αυτό το μαλλί»

Στις 7 Οκτωβρίου του 2012, ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε στη Ξάνθη και βρέθηκε να χάνει με 1-0, όμως, με δυο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου γύρισε το ματς.

Ο 25χρονος, τότε, άσος στο πρώτο γκολ απλά έφτιαξε το μαλλί του και στο δεύτερο ξέσπασε φωνάζοντας: «Έτσι σας γαμ… με αυτό το μαλλί», λόγω της έντονης κριτικής που είχε δεχτεί για την κόμμωση του!

Σωτήρης Κυργιάκος εναντίον φιλάθλων Ολυμπιακού!

Στον συγκλονιστικό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2009 ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό υπήρχε πολύ πάθος και ένταση. Ο Σωτήρης Κυργιάκος μόλις σκόραρε για δεύτερη φορά ο Νάτσο Σκόκο γύρισε προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και έκανε την κίνηση: «Σας γαμ…», ενώ τους το φώναζε κιόλας. Μάλιστα, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια μετά την αποβολή του από τον Τάσο Κάκο σκαρφάλωσε λίγο στην κερκίδα και επιτέθηκε φραστικά σε φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Κλάους: «Εγώ σας γ…ω»!

Ο Στέφανος Αθανασιάδης στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα τον Απρίλιο του 2014 σκόραρε για τρίτη συνεχόμενη φορά κόντρα στους Πειραιώτες και το πανηγύρισε δείχνοντας τον εαυτό του και φωνάζοντας: «Εγώ σας γ…ω»! Ο Έλληνας επιθετικός του ΠΑΟΚΠΑΟΚ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 47’ με απίστευτη κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Γιώργου Τζαβέλλα από τα αριστερά.

Το τριφύλλι στη Θύρα 7!

Πριν από περίπου τρία χρόνια (2/3/14) ο Στέφανος Καπίνο πανηγύρισε έξαλλα το 3-0 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκης», δείχνοντας το τριφύλλι προς την Θύρα 7 και φωνάζοντας «αυτό» προς τους οπαδούς των Πειραιωτών…! Για το τι λέει ο καθένας έχει την άποψη του! 

Πηγή: sdna.gr