Αθλητισμός

Παραπέμπεται ο «λίμπερο» του Καραϊσκάκης

Παραπέμπεται ο «λίμπερο» του Καραϊσκάκης.

Ο Πανιώνιος πέρασε με ένα επικό διπλό από το «Γ.Καραϊσκάκης» εναντίον του Ολυμπιακού, ωστόσο δικαιούται να έχει και παράπονα από τη διαιτησία. Κι αν ο Γιώργος Κομίνης έφερε σε γενικές γραμμές εις πέρας την αποστολή του, χωρίς να κάνει το σοβαρό λάθος, δεν συνέβη το ίδιο με τον διεθνή βοηθό Αλεξέα. 

Ο α’ βοηθός του χθεσινού ντέρμπι κορυφής του Φαλήρου έκοψε με -ξεκάθαρα- ανύπαρκτο οφ σάιντ τον Μαχμούτοβιτς ο οποίος έφευγε μόνος του απέναντι στον Λεάλι στο 83ο λεπτό της συνάντησης και μάλιστα έχοντας ελεύθερο συμπαίκτη του λίγα μέτρα πιο δίπλα.

Ο παρατηρητής διαιτησίας, Γιάννης Σπυρόπουλος είχε από την αρχή ξεκάθαρη άποψη για τη συγκεκριμένη φάση, κάτι που επισήμανε στους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας ωστόσο ότι θα κάνει και χρήση βίντεο για να είναι απόλυτα σίγουρος. Το λάθος αυτό βέβαια κρίνεται ως σοβαρό κι αναμένεται να στείλει στο… ψυγείο για κάποιες αγωνιστικές τον Αλεξέα, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με το… σημαιάκι του και θεωρείται άνθρωπος του συστήματος.

Πιο πρόσφατη περίπτωση το οφ σάιντ που δεν είχε δει στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1, στη φάση της ισοφάρισης των “ερυθρολεύκων” ή στο περσινό Ολυμπιακός-Ξάνθη (1-0) όπου στο πρώτο ημίχρονο είχε κόψει λανθασμένα δύο φορές με οφ σάιντ τους παίκτες των Ακριτών.

Από εκεί και πέρα δεν είχαν ιδιαίτερο θέμα με τη βαθμολογία τους ούτε ο β’ βοηθός Μπετσόγλου, ούτε κι ο Κομίνης.

πηγή: sdna.gr