Αθλητισμός

Ανεξέλεγκτο ξέσπασμα Αλέφαντου για Μπέντο: Στέλνει το γομάρι στο κόρνερ – Με ζεστό τον Μαρινάκη δεν…

Ανεξέλεγκτο ξέσπασμα Αλέφαντου για Μπέντο: Στέλνει το γομάρι στο κόρνερ - Με ζεστό τον Μαρινάκη δεν...

Από τον Πανιώνιο θα ξεκινήσω. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι στο Καραϊσκάκη! Δυνατός, γρήγορος, ταχύτατος, με καλές αλληλοκαλύψεις. Ωραία ομάδα. Δικαίωσε τη θέση του που είναι δεύτερος. Ο Σιώπης τρομερός στο β’ ημίχρονο που είχαν “κάτσει” οι άλλοι, αυτός ήταν μια ομάδα μόνος του. Τα έχασα με τον Πανιώνιο που τον είδα από κοντά, έκανε το καλύτερό του ματς φέτος. Καλοί παίκτες, αλλά για Πανιώνιο, μην αρχίζετε και μου λέτε για μεταγραφές, αμάν πια με τέτοιους παίκτες, εγώ έχω δει στον Ολυμπιακό μεγάλους παίκτες στο παρελθόν να έρχονται από το εξωτερικό.

Ο Καρντόσο με δικαίωσε πάλι, βασικά δεν φταίει αυτός, φταίει αυτός που τον βάζει. Τι πράγμα είναι αυτό, δεν το έχω ξαναδεί, όλη η Ελλάδα, όλο το σύμπαν βλέπει ότι δεν μπορεί ο παίκτης, αλλά ο προπονητής κόντρα σε όλη την κοινωνία να επιμένει σε αυτόν.

Ήταν κουρασμένος ο Ολυμπιακός από το ματς της Πέμπτης, είχε και ταξίδια, είχε και το ματς το ερχόμενο στη ρεβάνς του Κυπέλλου στο Περιστέρι- δύσκολο ματς μετά το 0-0- είχε και το ματς της Τούμπας να σκέφτεται που ακολουθεί. Έχει παίξει πολλά ματς ο Ολυμπιακός σε λίγες μέρες και τον περιμένουν κι άλλα ματς και δύσκολα. Ίσως κάπου και να το υποτίμησε. Άλλωστε το πρωτάθλημα το έχει κατακτήσει, δεν πιστεύω ότι μπορεί ο Πανιώνιος να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό με 7 βαθμούς πίσω.

Αν γίνει αυτό θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου όλων των εποχών. Όταν το είχε πάρει η Λάρισα, είχε ομαδάρα, ήταν όχι μόνο εκείνη τη χρονιά πολύ δυνατή αλλά και τις προηγούμενες χρονιές, είχε πάρει Κύπελλα, πλασαριζόταν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα από τον Πανιώνιο.

Δύσκολο ματς η ρεβάνς στο Περιστέρι, προχώρα με τον Ανσαριφάρντ κύριε Μπέντο, 90 λεπτά, δώσε του ματς 90λεπτα, μην του κάνεις ψυχολογικό πόλεμο, με αυτόν πρέπει να πας. Τι επιμένεις με τον Καρντόσο. Το έχω πει από τα πρώτα ματς που τον είδα. Δεν φτιάχνεται. Παίκτης που είναι τόσο αργός δεν μπορεί να αλλάξει.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ να κοιτάνε τα χάλια των ομάδων τους και όχι τον Ολυμπιακό. Γίνανε όλοι Πανιώνιοι τώρα. Όσο ασχολείστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον Ολυμπιακό δεν θα φτιάξετε ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες καλύτερους από την 11άδα σας και τους έχει εκτός ομάδας. Διαχείριση σωστή από τον προπονητή θέλει ο Ολυμπιακός. Όσο βλέπω ζεστό τον Μαρινάκη, δεν φοβάμαι για την ομάδα.

Είδα και τον ΠΑΟΚ ένα ημίχρονο, δεν ήταν καλός. Δεν είναι ομάδες αυτές να πάρουν πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Είδα και τον Παναθηναϊκό στην Ξάνθη η οποία ήταν πολύ καλή, αυτή η ομάδα έχει τον καλύτερο προπονητή στο πρωτάθλημα, είναι σταθερός εδώ και 2 χρόνια ο Λουτσέσκου.

Εγώ επιμένω ότι πρέπει να προσεχθεί το θέμα με τους μικρούς στον Ολυμπιακό και ότι το να παίζουν 3 μικροί μαζί είναι υπερβολή.

Βλέπω περίεργα πράγματα με τον Μπέντο. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Πάει ο Φορτούνης να χτυπήσει κόρνερ και βλέπω τον Σεμπά να πηγαίνει κοντά του να ζητάει τη μπάλα. Και γίνεται σε όλο το παιχνίδι αυτό! Ο Φορτούνης όμως δεν του δίνει τη μπάλα διότι πάει αντίπαλος πάνω στον Σεμπά, δεν είναι βλάκες οι αντίπαλοι, σιγά μην τον αφήσουν μόνο. Τι έχουμε λοιπόν; Έχουμε τον Ολυμπιακό να χάνει τσάμπα έναν επιθετικό του από την περιοχή, και να πω ότι είναι κανένας ζουμπάς, ψηλό παιδί είναι, γομάρι είναι με δυνατό σώμα. Τι δουλειά έχεις στο κόρνερ ρε Σεμπά την ώρα που εκτελεί ο Φορτούνης; Σήκω φύγε από εκεί, και αν δεν έχεις καλή κεφαλιά, πήγαινε για το ριμπάουντ. Μα καλά, δεν υπάρχει άνθρωπος στο προπονητικό τιμ να του το πει αυτό; Είναι τραγελαφικό αυτό το πράγμα.

πηγή: sportdog.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο