Αθλητισμός

Φτωχός συγγενής!

Ο Παναθηναϊκός που συνεχίζει να πέφτει θύμα των «καρνάβαλων» εξαιτίας της διοίκησης του που... αγνοείται και συνεχίζει να μην έχει τρόπο να προστατεύσει το «τριφύλλι»!

​Η ΑΕΚ μια χαρά διαιτησίες από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ… δύο χαρές σφυρίγματα από πέρυσι, ο Ολυμπιακός εκτός συναγωνισμού την τελευταία εικοσαετία παίρνοντας πάντα αυτό που θέλει και… πρέπει όταν η μπάλα «καίει». Ο Παναθηναϊκός, στην εποχή που υποτίθεται πως η κάθαρση βρίσκεται καθ’όδον, συνεχίζει να πέφτει θύμα «καρνάβαλων» διαιτητών και εποπτών, συνεχίζει να αδικείται, να χάνει βαθμούς εξαιτίας λανθασμένων αποφάσεων, εξακολουθεί να είναι φτωχός συγγενής! Εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται ως μικρή ομάδα και να αντιδρά με τρόπο που εδώ και μια πενταετία δεν φέρνει το παραμικρό αποτέλεσμα πάνω στο χορτάρι.

Για να μην μπερδευόμαστε, άλλο πράγμα το θέμα της «εγκληματικής» και ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Γιάννη Αλαφούζου και άλλο το πως συμπεριφέρονται οι διαιτητές στον Παναθηναϊκό που αντιδρά με ανακοινώσεις πρόχειρες, ανακοινώσεις της πλάκας που επί της ουσίας δεν προσφέρουν το παραμικρό.

Η πολιτική του Χρήστου Παναγόπουλου επί του θέματος έχει αποτύχει πανηγυρικά και αποτελεί μεγάλη απορία για ποιο λόγο ο Παναθηναϊκός προσέλαβε τον Τάκη Μπαλτάκο σε ρόλο αντιπροέδρου, όταν από την πρώτη μέρα έχει τεθεί στο περιθώριο και δεν λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις για την στρατηγική του συλλόγου σε «καυτά» ζητήματα, όπως αυτά της αντιμετώπισης του παρασκηνίου.

Το σκηνικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο φαίνεται πως αλλάζει, όμως, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται στην θέση του θύματος και να μην έχει το αυτονόητο. Το 50-50 σε κάθε παιχνίδι. Η ευθύνη πέρα από τα στελέχη της ΠΑΕ που έχουν επιφορτιστεί με την συγκεκριμένη ατζέντα, ανήκει ολοκληρωτικά στον πρόεδρο του συλλόγου. Ο Γιάννης Αλαφούζος που εδώ και τέσσερις μήνες είναι… εξαφανισμένος, σε καμία περίοδο της παρουσίας του στην προεδρία ο Παναθηναϊκός δεν είναι προστατευμένος από τους «καμικάζι» της ΚΕΔ και όσο συνεχίζει να βρίσκεται μακριά από το τιμόνι της ΠΑΕ τα πράγματα θα γίνονται μόνο χειρότερα, σε όλους τους τομείς!

Επί του θέματος, θα τα πούμε και μέσα στην εβδομάδα γιατί αυτά που έρχονται το καλοκαίρι σε όλους τους τομείς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ να γράφονται από τις εφημερίδες, τα σάιτ και ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ να ακουστούν από τα πλέον επίσημα χείλη που παίρνουν και τις συγκεκριμένες αποφάσεις…

Μετά τους Ζωσιμάδες, λοιπόν, και στα Πηγάδια οι επόπτες έκαναν… πάρτι σε βάρος του «τριφυλλιού». Αυτή την φορά ο Χαρίσης και ο Καραγκιζόπουλος σταμάτησαν με ανύπαρκτα οφ-σάιντ τρία τετ-α-τετ του παικτών του Ουζουνίδη, ο Βασιλακάκης ξαναέβαλε γκολάρα απέναντι στους «πράσινους» και κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός που ήταν ανώτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού έχασε το ματς στα Πηγάδια!

Πηγή: gazzetta.gr