Αθλητισμός

Χωρίς Τάτο, Ιντζίδη και Τζιμπούρ ο Άρης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Football League.

Αμέσως μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο Πασχάλης Μελισσάς ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη, όπου στα πλάνα δεν βρίσκονται για διαφορετικούς λόγους οι Ιντζίδης και Τζιμπούρ.

Παράλληλα εκτός έμεινε ο Ανδρέας Τάτος, καθώς θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, από τη στιγμή που είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες στον Εύοσμο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης:

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι (26/02) με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League, στην πρεμιέρα του β’ γύρου.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης, ανακοινώθηκε η αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Μακουτά, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ανάκογλου, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος.

Τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι τα εισιτήρια του παιχνιδιού με την θεσσαλική ομάδα κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1 και 3, 10 ευρώ στη Θύρα 2, 15 ευρώ στη Θύρα 9, 20 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων) και 45 ευρώ στα VIP.

Όπως έχει ανακοινωθεί, η διάθεσή τους θα ξεκινήσει αύριο, Κυριακή, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 11:30 το πρωί, ενώ ήδη διατίθενται και ηλεκτρονικά, μέσω της Viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-16-17/).

πηγή:  sdna.gr