Αθλητισμός

Τα «φώτα» στον Σάχοφ

​Στις 24 Μαρτίου η Εθνική Ουκρανίας αντιμετωπίζει την Κροατία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τα φώτα αναμένεται να είναι στραμμένα στον Εβγέν Σάχοφ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα isport.ua, οι άνθρωποι της Εθνικής Ομάδας της Ουκρανίας, παρακολουθούν στενά τον μέσο του Δικέφαλου και αναμένεται να παίξει από την αρχή του αγώνα. «Δεν υπάρχει αμφιβολία […]

​Στις 24 Μαρτίου η Εθνική Ουκρανίας αντιμετωπίζει την Κροατία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τα φώτα αναμένεται να είναι στραμμένα στον Εβγέν Σάχοφ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα isport.ua, οι άνθρωποι της Εθνικής Ομάδας της Ουκρανίας, παρακολουθούν στενά τον μέσο του Δικέφαλου και αναμένεται να παίξει από την αρχή του αγώνα.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή τη φορά το προπονητικό επιτελείο, θα εμπιστευτεί τον Εβγέν Σάχοφ, για αυτό και έχουν επιστήσει την προσοχή τους τον τελευταίο καιρό στον ΠΑΟΚ και σε όσα κάνει εκεί, ο πρώην παίκτης της Ντνίπρο. Όλα δείχνουν ότι αυτή την φορά ο Σάχοφ θα βοηθήσει την ομάδας μας, όχι ως θεατής από τον πάγκο αλλά από την ενδεκάδα. Ο Σάχοφ είναι βελτιωμένος ενώ και η ομάδα με τα προβλήματα που έχει, σίγουρα θα τον χρειαστεί», αναφέρει το δημοσίευμα της isport.ua.

Πηγή: inpaok.com