Αθλητισμός

Σκέφτεται και Πέκχαρτ για την κορυφή…

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε δοκιμές εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Λάρισα, δείχνοντας ότι σκέφτεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Τσέχο επιθετικό.

Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε ότι σκοπεύει να κάνει μια κάποια… διαχείριση εν όψει και του επόμενου αγώνα, την Τετάρτη, με τον Πλατανιά για το κύπελλο, αλλάζοντας ακόμη και έξι πρόσωπα σε σχέση με το ντέρμπι. Ωστόσο δεν έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του, αφού κατά τη διάρκεια των ασκήσεων στη σημερινή προπόνηση, προχώρησε σε αρκετές αλλαγές.

Σε πρώτη φάση, ο προπονητής της ΑΕΚ χρησιμοποίησε ένα σχήμα με τον Πέκχαρτ στην κορυφή, τον Μάνταλο πίσω του, τους Χριστοδουλόπουλο, Βάργκας στα άκρα, τον Γαλανόπουλο με τον Γιόχανσον στα αμυντικά χαφ, τους Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο στα στόπερ και τους Μπακάκη, Ντίντακ στα άκρα της άμυνας.

Στη συνέχεια ο Χιμένεθ πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές. Μεταξύ άλλων, τσέκαρε και τον Αραούχο με τους βασικούς (τόσο ως φορ, όσο και ως επιτελικό), έβαλε και τον Σιμόες δίπλα στον Γιόχανσον (αντί του Γαλανόπουλου), ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής με την ομάδα των βασικών και στον Τσιγκρίνσκι.

πηγή: sdna.gr