Αθλητισμός

Με Εμποκού και… Μολίνς ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη!

Πρώτη συμμετοχή για τον Σουηδό επιθετικό, Γκιγιέρμο Μολίνς στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την Ξάνθη, στην οποία συμπεριλήφθηκε τελικά και ο Πολ Ζοσέ Εμποκού!

​Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις κύλησε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, τελευταία πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ξάνθη και τον αυριανό αγώνα κόντρα στην τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο» και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ ατομικά προπονήθηκε μόνο ο Ράσμους Τελάντερ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Σε αυτήν περιλαμβάνονται οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μέστο, Μολέδο, Κουρμπέλης, Ρέις, Χουλτ, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Εμποκου, Μπεργκ, Κλωναρίδης και Μολίνς.

Για τον Σουηδό διεθνή επιθετικό είναι η παρθενική συμμετοχή στην αποστολή του Παναθηναϊκού προκειμένου να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην ομάδα, ενώ ο Πολ Ζοσέ Εμποκού έβγαλε το πρόβλημα δίχως ενοχλήσεις και το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί εάν το απαιτήσουν οι περιστάσεις του ματς. 

Στο ματς με τους Θρακιώτες επιστρέφει ο Λούκας Βιγιαφάνιες που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του (προβλέπεται να αντικαταστήσει τον Εμποκού στην 11άδα), ενώ δεν επέστρεψε τελικά για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στην Κέρκυρα ο Σεμπάστιαν Λέτο, που έμεινε εκτός αποστολής, παρότι προπονήθηκε κανονικά.

Το προβάδισμα για το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο ματς με την Ξάνθη έχουν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος για τη θέση του τερματοφύλακα, οι Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ στην τετράδα της άμυνας, ο Βιγιαφάνιες με τον Μπουμάλ για τα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής και οι Κουρμπέλης και Ζέκα για τον άξονα, ενώ ο Κλωναρίδης θα βρίσκεται στο πλευρό του Μπεργκ στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Πηγή: sdna.gr