Πολιτική

Κόντρα Τσακαλώτου – ΝΔ για τη… σιωπή μετά από το Eurogroup

«Να πάψει να προσποιείται πως δεν ξέρει καλά ελληνικά» τονίζει η Πειραιώς, με τον υπουργό Οικονομικών να απαντά «οι φήμες για τον θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές».

Αντικείμενο διαμάχης μεταξύ της κυβέρνησης και της ΝΔ έχει γίνει το γεγονός πως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εμφανίζεται να μην έχει κάνει καμία δήλωση μετά από το Eurogroup της περασμένης Δευτέρας, με τον υπουργό Οικονομικών και την αξιωματική αντιπολίτευση να επιδίδονται σε μια «κόντρα» γεμάτη με ειρωνικά σχόλια.

Από το γραφείο Τύπου της ΝΔ εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν ότι «ο Τσακαλώτος θα πρέπει, επιτέλους, να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά.

Του επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, το ερώτημα για ποιο λόγο δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό για το τι συζητήθηκε για τη χώρα μας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας».

Η απάντηση του υπουργού ήρθε μέσω δήλωσης στην «Εφημερίδα των Συντακτών», στην οποία τονίζει πως «δεν υπάρχει ίχνος αληθείας σε όσα διακινούνται» λέει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και χρησιμοποιώντας μια φράση του Μαρκ Τουέιν προσθέτει: «Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές».