Αθλητισμός

Στο Ρέντη ο Μαρινάκης, αντίστροφα μετράει ο Ιντέγε

Στο Ρέντη βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε με παίκτες και προπονητικό τιμ. Αντίστροφα μετράει ο Μπράουν Ιντέγε με τα ερυθρόλευκα.

​Δύο ημέρες μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και πριν τον πολύ σημαντικό επαναληπτικό κόντρα στην Οσμάνλισπορ, στην Άγκυρα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών συνομίλησε με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, εκφράζοντας την στήριξή του στην ομάδα και την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός θα γυρίσει με την πρόκριση από την Άγκυρα.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Ιντέγε Μπράουν και την μεταγραφή του στην Κίνα, ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» πιέζει για να φύγει από την ομάδα του Πειραιά.

Ο Νιγηριάνος άσος του Ολυμπιακού ζητά από την διοίκηση των Πειραιωτών να αποδεχτεί την πρόταση της Tianjin Teda, καθώς θέλει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην χώρα του μεταξιού.

Το σενάριο ότι ο Ιντέγε αποχαιρέτησε τους συμπάικτες του δεν επιβεβαιώνεται, ωστόσο δεν συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας και θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό αγώνα του Europa League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα δείχνουν ότι… μετράει ώρες στο λιμάνι και ότι από πλευράς Ολυμπιακού απομένει μόνο η ανακοίνωση της πώλησης, γι’ αυτό, άλλωστε, δεν προπονήθηκε και δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Τουρκία.

Πηγή: sdna.gr