Αθλητισμός

Κλωναρίδης: «Στον Παναθηναϊκό απολαμβάνω το ποδόσφαιρο»

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης μιλάει αποκλειστικά για την αγωνιστική μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού, τις δικές του πολύ καλές εμφανίσεις αλλά και το μέλλον του στην ομάδα.

​Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης αποτελεί έναν από τους παίκτες που έχουν συμβάλει καθοριστικά στην αγωνιστική μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα. Πέραν των γκολ που ο ίδιος έχει πετύχει, έχει βοηθήσει συνολικότερα το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του.

Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο επιθετικός του ‘’τριφυλλιού’’ πραγματοποίησε μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ που άνοιξε τον δρόμο για την ευρεία επικράτηση. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε αποκλειστικά στο SDNA για το ματς με τους Αρκάδες, τις δικές του καλές εμφανίσεις αλλά και την πιθανή παραμονή του στο σύλλογο και τη νέα σεζόν.

Ο Έλληνας χαφ ξεκίνησε αναφερόμενος στο ματς με τον Αστέρα και στα κλειδιά αυτής της ευρείας νίκης λέγοντας ότι ‘’Το κλειδί είναι ότι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι. Μπορεί να πετύχαμε πέντε γκολ όμως ξέραμε πως το παιχνίδι δεν θα είναι τόσο εύκολο. Ξέραμε ότι θα έχουμε κενούς χώρους στην πλάτη της άμυνας τους, τους αξιοποιήσαμε και καταφέραμε να πετύχουμε μία μεγάλη νίκη’’.

Για να συνεχίσει σχετικά με τη δική του πολύ καλή εμφάνιση δηλώνοντας ότι ‘’Ευχαριστώ τον Θεό που για αυτό, είχα δύσκολες στιγμές προσπαθώ πάρα πολύ στις προπονήσεις. Έχω την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου και αυτό με βοηθάει πάρα πολύ. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο που παίζω’’.

Δεν είναι μόνο τα πέντε γκολ που πέτυχε το τριφύλλι στην Τρίπολη αλλά και η ευχέρεια με την οποία δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Ντοναρούμα. Για το τι έχει αλλάξει ο Βίκτωρας Κλωναρίδης υποστήριξε ότι ‘’Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πάνω και κάτω, Αυτή τη στιγμή τα καταφέρνουμε πολύ καλά ως ομάδα. Πιέζουμε όλοι μαζί, προσπαθούμε και δουλεύουμε όλοι μαζί ως ομάδα και νομίζω πως το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι όταν παλεύουμε όλοι μαζί ως ομάδα τα καταφέρνουμε’’.

Όπως είναι λογικό με την προσφορά του ποδοσφαιριστή στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα να είναι πολύ σημαντική έχει ήδη ξεκινήσει συζήτηση για την πιθανή παραμονή του και τη νέα σεζόν. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για θέμα, δηλώνοντας ότι ‘’Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Μόνο ο Θεός το γνωρίζει. Στο τέλος της σεζόν θα φανεί το αν θα παραμείνω στην ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι στο αν θα μείνω, θα το μάθουμε στο τέλος’’.

Όσο για την καθοριστική συμβολή του Μαρίνου Ουζουνίδη στην αγωνιστική του βελτίωση ο παίκτης των ‘’πρασίνων’’ τόνισε ότι ‘’Ο προπονητής με πιστεύει πολύ και αυτό με βοηθάει πάρα πολύ να δουλεύω και να βελτιώνομαι κάθε μέρα’’.

Πηγή: sdna.gr