Αθλητισμός

Φόβοι για ζημιά στον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Ο προπονητής του Αμβούργου Μάρκους Γκίσντολ επιβεβαίωσε σε πρώτη φάση ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο χάνει το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Μπάγερν.

​Το κακό έγινε στην πρώτη μονομαχία του ματς. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πήγε με… χίλια (όπως συνηθίζει) στην πρώτη κόντρα με τον Νιλς Πέντερσεν και ένιωσε ένα ισχυρό πόνο στον ώμο.

Ο Έλληνας αμυντικός έσφιξε τα δόντια κι έπαιξε για μισή ώρα παρότι είχε αφόρητους πόνους, πριν αντικατασταθεί από τον Γιόχαν Τζουρού: «Έχει ένα μυϊκό τράβηγμα στον ώμο, όμως θα ξέρουμε περισσότερα τις προσεχείς ημέρες», είπε ο προπονητής του Αμβούργου Μάρκους Γκίσντολ, ο οποίος όμως ξεκαθάρισε ότι ο Κούλης θα χάσει δεδομένα το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στην Μπάγερν.

Είναι η τρίτη φορά στην θητεία του στην Γερμανία που ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τραυματίζεται στον ώμο, που τείνει να γίνει η Αχίλλειος πτέρνα του, ένας τραυματισμός που ήρθε στο χειρότερο σημείο, πάνω που ο Έλληνας αμυντικός φαινόταν να βρίσκει ξανά τον καλό εαυτό του με γκολ απέναντι σε Λεβερκούζεν και Λειψία.

Πηγή: sdna.gr