Αθλητισμός

Μαύρος: «Δεν με τρομάζει ο Ολυμπιακός»

Το σύνθημα της νίκης έδωσε για την ΑΕΚ στο αποψινό ντέρμπι ο Θωμάς Μαύρος, τονίζοντας ότι αυτά τα ματς είναι παιχνίδια ψυχολογίας.

Θα είναι ιδιαίτερο ματς, όπως όλα τα ντέρμπι για όλους. Για τον κόσμο, τους παίκτες, τον προπονητή. Ειδικά για εμάς έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον και θέλουμε τη νίκη τόσο για το γόητρο, όσο και για την ιστορία μας», ανέφερε αρχικά ο θρύλος της Ένωσης στη “Live Sport” και πρόσθεσε:

«Αυτά τα μας είναι παιχνίδια ψυχολογίας και μόνο. Αν η ΑΕΚ πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό, όλη η ΑΕΚ όμως, τότε θα τα καταφέρει. Αυτό έχει δείξει η ιστορία. Εμένα προσωπικά ο Ολυμπιακός δεν με τρομάζει. Μέσα στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε». 

Ενώ για τη φετινή πορεία της ομάδας, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι φέτος η ομάδα δεν έχει την πορεία που θα θέλαμε. Μας… πάγωσε πολλές φορές. Ωστόσο εμένα η ΑΕΚ είναι στην καρδιά μου και δεν μπορώ ούτε να κράξω, ούτε να απέχω. Οι ιθύνοντες οφείλουν να διορθώσουν τα λάθη που έχουν κάνει το συντομότερο δυνατό κι ο κόσμος να συνεχίσει να αγαπάει και να εμπιστεύεται την ομάδα».

Πηγή: sdna.gr