Αθλητισμός

Η… κατανομή «κίτρινων» και «πράσινων» στο «Nick Galis Hall»! (pics)

Η… κατανομή «κίτρινων» και «πράσινων» στο «Nick Galis Hall»! (pics)

Ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη στη Θεσσαλονίκη θα είναι ιδιαίτερος, καθώς θα διεξαχθεί παρουσία φίλων και των δύο φιναλίστ στο «Nick Galis Hall», με 1.100 εισιτήρια να έχουν δοθεί σε κάθε ομάδα.

Ασφαλώς ανάμεσα σε «κίτρινους» και «πράσινους» θα υπάρχει νεκρή ζώνη και συγκριμένα οι δύο κεντρικές θύρες (7 και 8) στη μεγάλη εξέδρα απέναντι από τους πάγκους των δύο ομάδων.

Η αστυνομία έχει λάβει δρακόντεια μέτρα για τον τελικό και εκτός από την κατανομή μέσα στο γήπεδο ώστε να μην υπάρχει επαφή των αντίπαλων οπαδών, έχει προνοήσει ώστε ο κύριος όγκος τους να προσεγγίσει το γήπεδο από διαφορετικές διαδρομές προς αποφυγή οποιωνδήποτε… παρατράγουδων.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα καταλάβουν τις θύρες 9 και 10, ενώ μετά τη νεκρή ζώνη θα είναι ο χώρος των οπαδών του Αρη (θύρες 4, 5 και 6), με τις θύρες 2 και 3 που είναι γύρω από την εξέδρα των επισήμων, να αφορά τις προσκλήσεις που έχει διαθέσει η ΕΟΚ για τις ανάγκες της, όπως επίσης τους φορείς και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Εδώ θα καθίσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού…

Εδώ θα είναι η νεκρή ζώνη…

Εδώ θα είναι οι φίλοι του Άρη…

Και τέλος εδώ θα βρίσκονται οι επίσημοι και οι προσκλήσεις της ΕΟΚ…

πηγή:  sdna.gr