Αθλητισμός

Τι “τρέχει” με Ολυμπιακό και πρώην “ερυθρόλευκο” άσο – Το σενάριο επιστροφής και τα 10 εκ. ευρώ!

Μπορεί το 0-0 με την Οσμάνλισπορ να πάγωσε λίγο τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά το ρεπορτάζ του συλλόγου τρέχει...

​Μεγάλο θέμα έγινε το ρεπορτάζ με την πιθανότητα αποχώρησης του Αρτούρ Μαζουακού από τη Γουέστ Χαμ, όπως έγραψε κάποιος δημοσιογράφος της Mirror και αναπαρήγαγαν όλα τα ελληνικά Μέσα.

Η αλήθεια βρίσκεται μακριά, αφού ούτε οι “ερυθρόλευκοι” ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, ούτε η Γουεστ Χαμ σκοπεύει να τον παραχωρήσει.

Με λιγότερα χρήματα και από εκείνα που έδωσε για να τον αποκτήσει, όπως ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ!

Όχι μόνο δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Μαζουακού στη Γουέστ Χαμ, αλλά ο Μπίλιτς τον πιστεύει και μάλιστα πολύ!

Γιατί δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Κρίσταλ Πάλας έδωσε 10 εκ. ευρώ στα Σφυριά για την απόκτησή του τον Γενάρη, κάτι που γράφεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική!

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον μία παράμετρος που δείχνει πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμα και όταν αναφερόμαστε στον Oλυμπιακό που πετυχαίνει σπουδαία deals: Το περασμένο καλοκαίρι και μετά από φουλ σεζόν, o Ολυμπιακός τον παραχώρησε με 7 εκ. ευρώ στην αγγλική ομάδα.

Έκανε κάποια παιχνίδια με τη Γουέστ Χαμ, τραυματίστηκε και ακόμα και την περίοδο που ήταν τραυματίας, η Κρίσταλ Πάλας έδινε 10 εκ. ευρώ για την απόκτησή του! Πρόταση, μάλιστα, που απορρίφθηκε από τον αγγλικό σύλλογο…

Πηγή: sportdog.gr