Αθλητισμός

Κρέσπο: «Ήμασταν φοβισμένοι, κάναμε πολύ κακό παιχνίδι»

Εμφανώς δυσαρεστημένος από την απόδοση της ομάδας του και την εντός έδρας ήττα κόντρα στην Σάλκε (0-3) παρουσιάστηκε μετά τη λήξη του αποψινού αγώνα ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Αρχικά δείξαμε μαγκωμένοι, κάπως φοβισμένοι σε ολόκληρο το παιχνίδι. Αυτό είναι ένα γενικότερο σχόλιο για τους συμπαίκτες και την ομάδα μου. Παλέψαμε, προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και ενώ είχαμε κάνει κι εμείς κάποιες ευκαιρίες νωρίτερα. Το πρώτο τέρμα της Σάλκε μας δυσκόλεψε και προς το τέλος του παιχνιδιού η αδράνεια μας κόστισε και δεχθήκαμε δύο ακόμα γκολ.

Μιλήσαμε τόσο πριν το παιχνίδι, όσο και στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-1, είπαμε ότι όσο σημαντικό είναι να πετύχουμε κάποιο τέρμα, εξίσου σημαντικό είναι και το να μη δεχθούμε άλλο. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι συνολικά και δυστυχώς το πληρώσαμε στο τέλος. Τώρα, σχετικά με την πρόκριση, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, σχεδόν αδύνατα», δήλωσε ο 30χρονος Ισπανός στην κάμερα του Cosmote Sports.

Πηγή: sdna.gr