Αθλητισμός

Βενγκέρ: «Εγώ του χρόνου θα δουλεύω, είτε στην Άρσεναλ είτε αλλού»

Την ώρα που εντείνονται οι... φωνές που ζητούν την αποχώρησή του από την Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν, ο ίδιος ο Αρσέν Βενγκέρ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!

Η βαριά ήττα από τη Μπάγερν στο πρώτο, μεταξύ τους, παιχνίδι στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν απλά μια ακόμα σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής. 

Στην Αγγλία θεωρείται σχεδόν δεδομένο από τον Τύπο ότι με το τέλος της φετινής περιόδου, όταν λήγει και το συμβόλαιό του, θα έρθει πια και η ώρα να φύγει ο Αλσατός μετά από δύο δεκαετίες στον πάγκο των «κανονιέρηδων». 

Τι λέει ο ίδιος ο Βενγκέρ: «Οτιδήποτε κι αν συμβεί, εγώ την επόμενη χρονιά θα δουλεύω, θα είμαι σε πάγκο ομάδας είτε αυτό συμβεί εδώ, είτε κάπου αλλού» απάντησε ο 67χρονος προπονητής σε σχετικη ερώτηση δείχνοντας ότι ακόμα και αν αποχωρήσει σε μερικούς μήνες από την Άρσεναλ, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προπονητική. 

«Το πιο σημαντικό είναι αυτός ο σύλλογος να πάρει τη σωστή απόφαση για το μέλλον. Δουλεύω εδώ είκοσι χρόνια και έχω αισθήματα για τον σύλλογο. Είχα ευκαιρίες να πάω αλλού, αλλά νοιάζομαι για το σύλλογο και για το μέλλον του. Πρέπει να είναι σε καλά χέρια. Πρέπει να εστιάσουμε στα πραγματικά προβλήματα, στον τρόπο που παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι στο μέλλον μου. Δεν θέλω να συνεχίσω να μιλάω για αυτό το ζήτημα. Έληξε αυτό το κεφάλαιο» κατέληξε ο Βενγκέρ.