Αθλητισμός

Συνάντηση Αγγελόπουλου-Βασιλειάδη για γήπεδο σαν της… Νταρουσάφακα

Ο Μάκης Αγγελόπουλος αναμένεται να έχει μέσα στην εβδομάδα ραντεβού με τον Γιώργο Βασιλειάδη για το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, με το γήπεδο της Νταρουσάφακα να είναι το αρχιτεκτονικό πρότυπο του «παλατιού» της ΑΕΚ.

​Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ έχει βάλει μπρος για τα χτίσει το «παλάτι» της ΑΕΚ και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα» μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχει ραντεβού με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, προκειμένου να συζητήσουν πως θα προχωρήσει η υπόθεση του ποδηλατοδρομίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης δουλεύει με αρχιτέκτονες και μηχανικούς, θέλοντας ένα γήπεδο χωρητικότητας 10.000-12.000 θέσεων στα αμερικανικά πρότυπα, δηλαδή να είναι αμφιθεατρικό και με τον φωτισμό να χτυπάει χαμηλά στο παρκέ. Μάλιστα η αρχιτεκτονική του γηπέδου, την οποία μελετάει ο Μάκης Αγγελόπουλος, φέρεται να είναι σαν κι αυτή της «Volkswagen Arena», το γήπεδο δηλαδή που χρησιμοποιεί η τουρκική Νταρουσάφακα στα ματς της Euroleague.

Το ποδηλατοδρόμιο, λοιπόν, είναι η προτεραιότητα του Αγγελόπουλου ωστόσο υπάρχουν ως εναλλακτικές το κλειστό του Γαλατσίου, αλλά και ένα οικόπεδο που βρίσκεται σε όμορο Δήμο.

Το γήπεδο της Νταρουσάφακα

Πηγή: sdna.gr