Αθλητισμός

Καμία απάντηση στις προκλήσεις!

​Τις δικές τους κινήσεις κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενόψει του ματς με την Σάλκε, προκειμένου να αποφευχθούν προκλητικά φαινόμενα από τους Γερμανούς οπαδούς, αλλά και το ενδεχόμενο… απάντησης από τους φίλους του Δικεφάλου. Οι «ασπρόμαυροι» καταβάλλουν κάθε δυνατή ενέργεια, ούτως ώστε να μην υπάρξουν προκλήσεις από τους φιλάθλους της Σάλκε, που θα βρεθούν στο […]

​Τις δικές τους κινήσεις κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενόψει του ματς με την Σάλκε, προκειμένου να αποφευχθούν προκλητικά φαινόμενα από τους Γερμανούς οπαδούς, αλλά και το ενδεχόμενο… απάντησης από τους φίλους του Δικεφάλου.

Οι «ασπρόμαυροι» καταβάλλουν κάθε δυνατή ενέργεια, ούτως ώστε να μην υπάρξουν προκλήσεις από τους φιλάθλους της Σάλκε, που θα βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας, κυρίως σε ότι αφορά την ανάρτηση φιλοσκοπιανών πανό και σημαιών.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ μάλιστα έχουν εφιστήσει την προσοχή της UEFA και οποιαδήποτε προσπάθεια πρόκλησης από την πλευρά των Γερμανών θα επιφέρει την τιμωρία τους.

Αυτό που απασχολεί έντονα τους ανθρώπους του Δικεφάλου, είναι να μην υπάρξουν φαινόμενα όπως το 2012 στο ματς με την Ραπίντ Βιέννης, με τα επεισόδια που έγιναν τότε να επιφέρουν βαριά τιμωρία στους «ασπρόμαυρους».

Για τον λόγο αυτό προσπαθούν να καλλιεργήσουν το κλίμα ότι ακόμη και η χειρότερη πρόκληση δεν πρέπει να απαντηθεί από την πλευρά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Πηγή: inpaok.com