Αθλητισμός

Έφυγε από τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να γυρίσει στον ΠΑΟΚ;

Είναι ΠΑΟΚτσής και το έχει δηλώσει δημόσια. Μήπως πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του στην Τούμπα, τώρα που έφυγε από τον Ολυμπιακό;

​Ο λόγος για τον Θόδωρο Ελευθεριάδη, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό μετά από 2,5 χρόνια θητείας ως τεχνικός διευθυντής των “ερυθρόλευκων” ακαδημιών.

Η είδηση της αποχώρησης Ελευθεριάδη, δημιούργησε αμέσως μια έντονη φημολογία πως υπάρχει περίπτωση επιστροφής του 48χρονου Θεσσαλονικιού προπονητή στις ακαδημίες του Δικεφάλου του Βορρά, επτά χρόνια μετά την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, που κατείχε από το 2007 έως το 2010.

“Είμαι ευτυχής που είχα την ευκαιρία να εργαστώ από το πόστο του Τεχνικού Υπευθύνου στην ομάδα που ανιδιοτελώς αγαπούσα από μικρός”, έγραψε ο ίδιος στις 22 Απριλίου 2010 στη γραπτή παραίτησή του, ενώ τα επόμενα χρόνια εργάστηκε ως συνεργάτης των Γιώργου Γεωργιάδη και Κώστα Τσάνα στην Εθνική Νέων και ως προπονητής στην Εθνική Κ15.

Τον Ιούλιο 2014 ανακοινώθηκε η πρόσληψή του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, στις οποίες εργάστηκε μέχρι προχθές, με αρκετούς οπαδούς του ΠΑΟΚ να βλέπουν με καλό μάτι την επιστροφή του στην Τούμπα λόγω του πετυχημένου έργου του στις “ασπρόμαυρες” ακαδημίες, αλλά να υπάρχουν και αυτοί που εκφράζονται αρνητικά λόγω της παρουσίας του στον Ολυμπιακό.

Πηγή: sportdog.gr