Αθλητισμός

Το απίστευτο κυνηγητό οπαδών του Ολυμπιακού στον Δημόπουλο (vids)

Στις 10/2 του 1991 διεξήχθη το Ολυμπιακός-Αθηναϊκός (2-2), ένα ματς που δεν τελείωσε ποτέ, με τον Σαλιαρέλη να λέει ότι εισέβαλαν στο γήπεδο επιστήμονες και μορφωμένοι άνθρωποι!

Ολυμπιακός-Αθηναϊκός, ένα ματς που τη 10η μέρα του Φλεβάρη του 1991 σημαδεύτηκε από επεισόδια και… επιστήμονες, αλλά και την χειρονομία του Χρήστου Δημόπουλου να δείξει τα γεννητικά του όργανα στο κόσμο των «ερυθρόλευκων».

Το ματς, από 2-0 για τον Ολυμπιακό έγινε 2-2 χάρη στα γκολ του Δημόπουλου στο 88′ και κάπου εκεί… τελείωσαν όλα!

30.000 κόσμος ήταν σε… αναβρασμό χάρη στο διαιτητή, ενώ αργότερα ενημερώθηκαν άπαντες ότι το ματς διακόπτεται.

Αργότερα στις δηλώσεις του, ο Αργύρης Σαλιαρέλης λέει ότι αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο ήταν επιστήμονες και μορφωμένοι άνθρωποι και όχι παιδάκια!

«Είδα τον κύριο Δημόπουλο να δείχνει τα γεννητικά του όργανα στους φιλάθλους. Είδα ένα ανύπαρκτο φάουλ μέσα σε τρία λεπτά που είχε σαν αποτέλεσμα να μπουν μερικοί οπαδοί μέσα. Τι ήταν αυτοί οι οπαδοί; Ήταν επιστήμονες, ήταν μορφωμένοι άνθρωποι. Δεν ήταν τα παιδάκια της Θύρας 7», είπε χαρακτηριστικά ο Σαλιαρέλης.

Ο διαιτητής Ναούμ, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι στο 88′ χτυπήθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού , δεχόμενος κλωτσιές σε πόδια, πλευρά και κεφάλι.

Τελικά, το ματς καταχωρήθηκε υπέρ του Αθηναϊκού με 2-0 και στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών και 5 ματς μακριά από το «Καραϊσκάκης».

πηγή: gazzetta.gr