Αθλητισμός

Τελικά… επίπληξη η τιμωρία για Λάσκαρη

Ο ΑΣΕΑΔ μετέτρεψε την ποινή εξάμηνου αποκλεισμού από τα γήπεδα σε απλή επίπληξη και ο Νίκος Λάσκαρης θα βρεθεί κανονικά στον τελικό του Κυπέλλου, ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό Superfoods.

​Ο αθθλητικός δικαστής είχε επιβάλλει ποινή αποκλεισμού έξι μηνών στο Νίκο Λάσκαρη μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Νοέμβριο (22/11) στο «Nick Galis Hall» και η πλευρά του Αρη προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ ώστε να μειωθεί και να επανεξεταστεί η τιμωρία.

Την Πέμπτη (9/2) έγινε η εκδίκαση της έφεσης, στην οποία βρέθηκε και εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Superfoods. Η πλευρά των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε, μέσω του εκπροσώπου της, πως ο αθλητικός δικαστής κινήθηκε αυτεπάγγελτα κατά του Νίκου Λάσκαρη και όχι μετά από καταγγελία των «Πράσινων», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε πως οι δηλώσεις για τις οποίες τιμωρήθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης προέκυψαν λόγω… στεναχώριας, εξαιτίας της ήττας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μετά από όλα αυτά, το ΑΣΕΑΔ μετέτρεψε την ποινή μετέτρεψε την τιμωρία εξάμηνου αποκλεισμού σε απλή επίπληξη, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον Νίκο Λάσκαρη να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου του επόμενου Σαββάτου (18/2). Παράλληλα, η ΚΑΕ Άρης απαλλάχθηκε από τα πρόστιμα που της είχαν επιβληθεί.

Αναλυτικά:

«Η ποινή του εξάμηνου αποκλεισμού από τα γήπεδα που είχε επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ στον ιδιοκτήτη της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κ.Νίκο Λάσκαρη, μετατράπηκε από το ΑΣΕΑΔ σε επίπληξη. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. απαλλάχθηκε από τα πρόστιμα που της είχαν επιβληθεί».

Πηγή: sdna.gr