Αθλητισμός

ΕΡΧΕΤΑΙ στην ΑΕΚ ο Νιούλεϊ!

Το αποτέλεσμα που περίμενε η ΑΕΚ ήρθε και ο Αυστραλός γκαρντ - φόργουορντ είναι ελεύθερος να έρθει στην Βασίλισσα μέχρι το τέλος της σεζόν.

​Πρώτη φορά τόση αγωνία στην ΑΕΚ για έναν αγώνα του πρωταθλήματος μπάσκετ… Αυστραλίας όμως όλα πήγαν καλά. Το Περθ νίκησε εύκολα το Σίντνεϊ με 101-74 παρά την προσπάθεια του Μπραντ Νιούλεϊ που ήταν πρώτος σκόρερ με 19 ποντους, ενώ πηρε 2 ριμπαουντ και έδωσε 2 ασίστ σε 31 λεπτα συμμετοχης και ο Αυστραλός γκαρντ – φόργουορντ είναι ελεύθερος να έρθει στην Βασίλισσα μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι Σίντνεϊ Κινγκς με την ήττα αυτή αποκλείστηκαν από την συνέχεια των πλέι οφ και ο 32χρονος Νιούλεϊ δεν έχει άλλες υποχρεώσεις μέχρι το καλοκαίρι οπότε είναι ελεύθερος να έρθει με την μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μετά την εισήγηση του Γιούρι Ζντοβτς που είχε πρώτη επιλογή τον Νιούλεϊ για την αντικατάσταση του Γουίλιαμς, εχει κάνει όλη την προεργασία αφού με την διαμεσολάβηση του διάσημου αντζέντη Ραζνάτοβιτς, που είναι ο εκπρόσωπος του παίκτη, έχει συμφωνήσει τόσο με τον Νιούλεϊ όσο και με την ομάδα του για τον δανεισμό αφού η ΑΕΚ ανέλαβε να πληρώσει το συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν στην Ελλάδα.

Στο καλύτερο σενάριο ο Νιούλεϊ θα είναι στην Αθήνα μέχρι την Δευτέρα και μπορεί να ταξιδέψει στο Ρέθυμνο για τον αγώνα της Τετάρτης. Σε κάθε περίπτωση αν δεν συμβεί κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο ο Νιούλεϊ θα είναι στη διάθεση του Γιούρι για την ρεβάνς με την Γιουβέντους στις 21 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: aek365.com