Αθλητισμός

Πρίγιοβιτς: «Έχω πετύχει και πιο ωραία γκολ»!

Αποφασισμένος να πετύχει κι άλλα ωραία γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά τον αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Ελβετός επιθετικός που σημείωσε και το νικητήριο γκολ στην Ξάνθη Arena σημείωσε στην κάμερα της cosmotetv: «Σκεφτόμουν να την (σ.σ μπάλα) πάω στο απέναντι γάμα αλλά τελικά δεν έγινε. Δεν ήταν κάτι κακό τελικά. Έχω πετύχει κι άλλα τέτοια γκολ. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Έχω πετύχει και πιο ωραία. Ελπίζω να σκοράρω πολλές τέτοια».Για το που αισθάνεται πιο άνετα να παίζει: «Κυρίως μέσα στην περιοχή. Εκεί είμαι πιο επικίνδυνος. Αλλά όπως είδαμε και σήμερα και εξω είμαι ικανός. Αλλά προτιμώ μέσα στην περιοχη»

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται από την αρχή των αγώνων: «Έχω πει ότι δεν είμαι 100% έτοιμος. Έχω μιλήσει με τον προπονητή. Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ περισσότερο».

Για τον επαναληπτικό στην Τούμπα: «Σίγουρα έχουμε κάνει ένα πρώτο βήμα. Έχουμε και τον επαναληπτικό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Έχουμε το δεύτερο ημίχρονο».

πηγή: sdna.gr