Αθλητισμός

Κερδισμένος σε πολλά επίπεδα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση με «τεσσάρα» και μπαλάρα. Πέρα από την πρόκριση όμως, η εικόνα του δημιουργεί αισιοδοξία για την συνέχεια.

​Τον κόσμο του έκανε και πάλι να χαμογελάσει ο Παναθηναϊκός με την επιβλητική του εμφάνιση και την «τεσσάρα» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. 

Ο Παναθηναϊκός, πραγματοποίησε το καλύτερο του φετινό παιχνίδι και έδειξε ότι μπορεί να αλλάξει άμεσα την εικόνα του και να διεκδικήσει φυσικά το Κύπελλο, αλλά και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. 

Επί της ουσίας, οι «πράσινοι» σιγά-σιγά γίνονται ομάδα του Ουζουνίδη, ο οποίος βάζει αυτά που θέλει στο παιχνίδι της ομάδας του και περνάει τη δική του φιλοσοφία. 

Ωστόσο, στην επόμενη μέρα, ο Ουζουνίδης γνωρίζει καλά ότι αυτό που χρειάζεται η ομάδα του είναι σταθερότητα, κάτι που τόνισε και αμέσως μετά το παιχνίδι στη Λεωφόρο. 

Στο «τριφύλλι» πάντως μπορούν να χαμογελούν για αρκετούς ακόμα λόγους. Ο Παναθηναϊκός χθες κέρδισε αρχικά τον Ρέις, ο οποίος σκόραρε μετά από 22 μήνες και ήταν σωστός στις μεταβιβάσεις του. Παράλληλα φάνηκε ότι ο Εμποκού γύρισε πανέτοιμος να βοηθήσει, ενώ Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί και Κλωναρίδης, έδειξαν ότι αποτελούν όπλα στη φαρέτρα του Ουζουνίδη. 

Μετά την εμφάνιση στα Γιάννενα, ήρθε και η εμφάνιση σε συνδυασμό με τη νίκη με τον Αστέρα, με τα χαμόγελα να έχουν επιστρέψει πάλι στο πράσινο στρατόπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr