Ζώδια

Τετράγωνο Ερμή με Ουρανό 1/2: Ανατροπές σε επικοινωνίες και μετακινήσεις

Ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω και ο Ουρανός στο Κριό, σχηματίζοντας μεταξύ τους όψη Τετραγώνου την 1η μέρα του Φλεβάρη, δημιουργώντας επικοινωνιακές συγχύσεις, νέα και μηνύματα που θα μας ταράξουν, μικροατυχήματα ή αναποδιές στις μετακινήσεις, έντονες οξύθυμες συζητήσεις και αρκετή αμφισβήτηση των γεγονότων. Πολλές διαπροσωπικές σχέσεις θα κλονιστούν από λάθος χειρισμούς, τσακωμούς και ανατροπές. Εκείνοι […]

Ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω και ο Ουρανός στο Κριό, σχηματίζοντας μεταξύ τους όψη Τετραγώνου την 1η μέρα του Φλεβάρη, δημιουργώντας επικοινωνιακές συγχύσεις, νέα και μηνύματα που θα μας ταράξουν, μικροατυχήματα ή αναποδιές στις μετακινήσεις, έντονες οξύθυμες συζητήσεις και αρκετή αμφισβήτηση των γεγονότων. Πολλές διαπροσωπικές σχέσεις θα κλονιστούν από λάθος χειρισμούς, τσακωμούς και ανατροπές.

Εκείνοι που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι όσοι ανήκουν στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδίως εκείνοι του 3οι δεκαημέρου

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣΈντονη επικοινωνία και ίσως οξύθυμη στην επαγγελματική ζωή. Αναπάντεχα μηνύματα και δυσάρεστες εκπλήξεις πλήττουν την επαγγελματική σου ζωή αλλά και το κοινωνικό σου κύρος. 

ΤΑΥΡΟΣΑρνητικές ξαφνικές επαφές, συναντήσεις, μηνύματα, επαφές και ειδήσεις, σου κόβουν τα φτερά για να επεκταθείς και να πετύχεις στόχους. Αναπάντεχα συμβάντα πάνω σε μετακίνηση ή ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΣΕντάσεις στον ερωτικό τομέα προκαλούν ρήξεις και απώλειες. Έρχονται οικονομικές ξαφνικές αναποδιές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΓεμάτη τσακωμούς και διαμάχες η επικοινωνία με το σύντροφο αλλά και με στενούς συνεργάτες. Απέφυγε έντονες συζητήσεις τώρα.

ΛΕΩΝΜην επιχειρείς να εφαρμόσεις ιδέες στην εργασία σου, γιατί και θα αμφισβητηθείς και πιθανόν να αποτύχεις. Φρόντισε την ξεκούραση και το σώμα σου! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣΑναπάντεχες επαφές, γεγονότα και ειδήσεις στην αισθηματική σου ζωή σε ξαφνιάζουν αρνητικά και σου προκαλούν προβλήματα, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος και ψύχραιμος.

ΖΥΓΟΣΕνδοοικογενειακές εντάσεις και ανατροπές θα πλήξουν αυτές τις μέρες το μέχρι τώρα καλό κλίμα μέσα στο σπίτι. Μην επιχειρείς τώρα επαφές και επικοινωνία με το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΚάποιες ειδήσεις και νέα θα σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα. Περιόρισε την νευρικότητα και την οξυθυμία σου σε κοινωνικό περιβάλλον, αδέρφια και μετακινήσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣΠολλά ξαφνικά προβλήματα οικονομικά θα προκύψουν είτε από βιαστικές συμφωνίες, είτε από μία απρόσμενη απώλεια. Προστάτεψε την ερωτική σου ζωή από εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΘα αμφισβητηθούν οι ιδέες σου, θα έχεις αναπάντεχες δυσάρεστες ειδήσεις και αρκετή οξυθυμία. Αναθεώρησε πρόσωπα και καταστάσεις και μείνε όσο πιο ψύχραιμος μπορείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΠολλές οι ψυχικές διακυμάνσεις των ημερών, όπως και κάποιες απρόσμενες φοβίες ή άγχος. Απέφυγε τις παρασκηνιακές επαφές γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις. 

ΙΧΘΥΣΠροβλήματα επικοινωνίας με φίλους έρχονται ξαφνικά. Αν μείνεις ψύχραιμος και προσγειωμένος, μπορείς να κάνεις τα σωστά και απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.

Πηγή: oroskopos.gr