Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 31/1

ΚΡΙΟΣ ❤ Εκεί που είχες καταλήξει στο τι θα κάνεις και πως θα κινηθείς, με τον Ουρανό στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Ερμή, εξ αιτίας ενός ξαφνικού γεγονότος, τρως ξαφνικά τη φλασιά και αλλάζεις τροπάρι και τακτική. Το πιο πιθανό είναι να εκνευριστείς με τον εαυτό σου γιατί έχεις την εντύπωση ότι κάποιος/α […]

ΚΡΙΟΣ ❤

Εκεί που είχες καταλήξει στο τι θα κάνεις και πως θα κινηθείς, με τον Ουρανό στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Ερμή, εξ αιτίας ενός ξαφνικού γεγονότος, τρως ξαφνικά τη φλασιά και αλλάζεις τροπάρι και τακτική. Το πιο πιθανό είναι να εκνευριστείς με τον εαυτό σου γιατί έχεις την εντύπωση ότι κάποιος/α που έχει καταλάβει το ενδιαφέρον σου έχει πάρει τον έλεγχο και σε τραβάει από τη μύτη. Από την άλλη, η απρόσμενη γνωριμία σου με ένα ασυνήθιστο άτομο θα είναι καταλυτική για τη συνέχεια. Αν είσαι σε σχέση, μια αλλαγή στο επαγγελματικό τοπίο ή η διαφωνία σου με ένα υψηλά ιστάμενο σου πρόσωπο θα σε γεμίσει νεύρα και άγχος και το πιο πιθανό είναι να ξεσπάσεις στο ταίρι σου και να την ακούσει κι αυτό για ασήμαντη αφορμή.

ΤΑΥΡΟΣ ❤

Πρέπει να έχεις αρκετή υπομονή σήμερα και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, καθώς το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά ενδεχομένως να έχει μια αλλόκοτη έως και επιθετική συμπεριφορά απέναντί σου. Επειδή είναι πιθανό να βιώνει ένα προσωπικό του πρόβλημα καλό θα ήταν να του αφήσεις χώρο και χρόνο και να μην πιέσεις τα πράγματα για να μην κατηγορηθείς κιόλας ότι το μόνο που κοιτάς είναι ο εαυτό σου. Αν είσαι σε σχέση, από τις αντιδράσεις του συντρόφου σου που είναι κάπως απότομες ή παράλογες θα καταλάβεις ότι κάτι τον τρώει, ωστόσο καλό θα ήταν να αποφύγεις να του ζητήσεις εξηγήσεις και να αδιαφορήσεις όσο μπορείς. Όταν νιώσει έτοιμος θα σου πει τι τον απασχολεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ ❤

Το αίσθημα ότι πνίγεσαι και δεν αντέχεις άλλες πιέσεις θα είναι πολύ έντονο σήμερα και θα νιώσεις ότι έχεις αρχίσει και χάνεις τον εαυτό σου. Ενδεχομένως να έχεις την τάση να αποτινάξεις από πάνω σου κάθε τι μίζερο και ταλαίπωρο στην προσωπική σου ζωή και να στραφείς στην αναζήτηση κάποιου/ας που θα σε ανανεώνει ψυχικά και ερωτικά, βάζοντας τέλος σε μια κατάσταση που το μόνο που σου προσφέρει είναι προβλήματα. Αν είσαι σε σχέση, ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας κάνει μια ευθεία επίθεση και ίσως σας κατηγορήσει για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν ή ότι δεν το στηρίξατε, όταν είχε την ανάγκη σας, κάτι που εσένα τουλάχιστον θα σε στενοχωρήσει αρκετά. Η ρήξη έστω και προσωρινή είναι αναπόφευκτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ❤

Αρνείσαι μέχρι και τώρα να αποτινάξεις από πάνω σου εξαρτήσεις και βιώματα του παρελθόντος και να χαράξεις μια διαφορετική κατεύθυνση στην ερωτική σου ζωή. Σήμερα, είναι πολύ πιθανό να ζήσεις ένα είδος απόρριψης από το άτομο που κυνηγούσες, το οποίο έτσι κι αλλιώς έπρεπε ήδη να έχεις ξεφορτωθεί, εφ’ όσον έβλεπες ότι «κοινωνικά» μπορεί να σου ταίριαζε αλλά, σαν χαρακτήρας, δεν έκανε για σένα και θα το εκλάβεις ως μήνυμα από το σύμπαν για τη μετέπειτα πορεία σου. Αν είσαι σε σχέση, θα αναγκαστείς να βαφτείς στα χρώματα του πολέμου και να υπερασπίσεις το δικαίωμά σου στο να γυρνάς στο σπίτι και να ηρεμείς, όχι να παρακαλάς να δουλεύεις συνεχώς για να γλυτώνεις από τις απαιτήσεις του συντρόφου σου. Όσο όμως αποφεύγεις να υιοθετήσεις μια πιο αυστηρή πολιτική, τόσο θα αυξάνονται τα κρούσματα.

ΛΕΩΝ ❤

Έχεις προσπαθήσει αρκετά να κερδίσεις τα θετικά σχόλια και την αποδοχή ενός ανθρώπου που θέλεις και μάλλον θα αντιληφθείς ότι όσο το κυνηγάς, τόσο δε θα σου κάθεται. Μπορεί μάλιστα να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να τα παρατήσεις και να στραφείς αλλού. Άλλωστε έχεις και μια περηφάνια να προστατεύσεις και θα έπρεπε εκείνο να «σφάζεται» για σένα κι όχι εσύ. Αν είσαι δεσμευμένος/η έχεις ήδη μαζέψει πολλά για ένα συγγενικό σας πρόσωπο που παρεμβαίνει συνεχώς στη σχέση σου και προκαλεί διάφορα προβλήματα και πιθανό σήμερα να εκραγείς και να γίνεις πολύ κοφτός/η και απότομος/η απέναντί του, βάζοντάς το στη θέση του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤

Έχεις πάψει εδώ και πολύ καιρό να είσαι το καλό και υπομονετικό παιδί που ήσουν, αν και κατά βάθος δε σε χαλάει καθόλου, κυρίως όταν βλέπεις την έκπληξη στα πρόσωπα κάποιων που δεν περίμεναν να αντιμιλάς ή να διεκδικείς ό, τι σου αξίζει, αφού συνήθως κρατούσες μια μάλλον συνεσταλμένη στάση. Σήμερα θα βγάλεις ακριβώς αυτή τη συμπεριφορά, καθώς θα δεις ότι το άτομο που σου αρέσει και έχετε έρθει κάπως πιο κοντά δεν ξέρει τι θέλει. Πολύ πιθανό μάλιστα να του δώσεις κι ένα τελεσίγραφο και να το αφήσεις άναυδο. Αν είσαι σε σχέση, ένα έκτακτο έξοδο που σας είχε διαφύγει ή θα «σκάσει» τώρα θα σας ανατρέψει το πρόγραμμα που είχατε κάνει και θα σας αναγκάσει να ακυρώσετε ή να μεταθέσετε γι’ αργότερα μια αγορά που θέλατε να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ ❤

Σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι την ερωτική σου κατάσταση αλλά αναβάλλεις συνεχώς να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις, όχι μόνο γιατί φοβάσαι τις ρήξεις και τις ανοιχτές αντιπαραθέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και τις συνέπειες που μπορεί να επιφέρει μια αψυχολόγητη ενέργειά σου. Σήμερα όμως θα διαπιστώσεις ότι δεν έχεις άλλα χρονικά περιθώρια και πρέπει να κινηθείς άμεσα και χωρίς δεύτερη σκέψη, ακολουθώντας άλλο δρόμο κι όχι την πεπατημένη, αλλιώς θα χάσεις μια σημαντική ευκαιρία. Αν είσαι σε σχέση, μια οικογενειακή αναστάτωση ή μια ζημιά στο σπίτι θα σας ταράξει, όμως οφείλετε να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά και αρκετή ψυχραιμία για να διευθετήσετε αμέσως ό,τι προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ❤

Εντελώς απρόσμενα και πάνω που είχες στρέψει την προσοχή σου σε ένα πολύ σημαντικό σου ζήτημα, αναγκάζεσαι να το παρατήσεις για να διαχειριστείς ένα ερωτικό σου θέμα που όχι μόνο σου τρώει χρόνο και ενέργεια, αλλά σου δημιουργεί και την αίσθηση ότι αν δεν ξεκόψεις έγκαιρα, θα μπλέξεις σύντομα σε μπελάδες, κυρίως αν αφορά σε πρόσωπο που δεν είναι ελεύθερο. Καλά ήταν μέχρι εδώ, τώρα όμως πρέπει να αναζητήσεις κάτι δικό σου. Αν είσαι σε σχέση, μια αναστάτωση στην δουλειά θα απαιτήσει την παρουσία και τη συμβολή σου, με αποτέλεσμα να αλλάξει τελείως το πρόγραμμα που είχες κάνει για απόψε με το ταίρι σου, ακυρώνοντας πιθανόν και μια έξοδο που είχατε σχεδιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ ❤

Τόσο καιρό στα ερωτικά σου βαδίζεις προσεκτικά, ελέω Κρόνου, ωστόσο σήμερα σπρώχνεσαι να πάρεις ένα ρίσκο γιατί βλέπεις ότι τα περιθώρια έχουν μειωθεί και αν δεν κινηθείς άμεσα, δεν πρόκειται να δεις φως με το άτομο που θέλεις και το παίζει δύσκολο. Ενδεχομένως μάλιστα, για να το ταρακουνήσεις, να το τραβήξεις και λίγο παραπάνω, παίζοντάς το αδιάφορος/η ή προκαλώντας τη ζήλεια του για να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να ξεκόψεις απαιτήσεις και αξιώσεις του συντρόφου σου αφού αρκετά έχεις στριμωχτεί με οικονομικές υποχρεώσεις και δεν αντέχεις άλλο. Σαφώς δεν θα το πάρει και πολύ καλά, όμως πίσω δε θα κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ❤

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Ουρανό, πιθανόν να αντιληφθείς ότι όσο παραμένεις ένα υπάκουο και υπομονετικό παιδί, περιμένοντας να ανταμειφθείς από τη ζωή, τόσο θα έρχεσαι δεύτερος και καταϊδρωμένος ακόμα και στα ερωτικά σου. Σήμερα μπορεί να κάνεις μια παρορμητική κίνηση που θα αιφνιδιάσει το πρόσωπο που θέλεις, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση μαζί του ή να πάρεις την απόφαση να βάλεις τέλος σε συνοπτικές διαδικασίες γιατί και πολύ ασχολήθηκες. Αν είσαι σε σχέση, θα αδυνατείς να παρακολουθήσεις κάποιες παράλογες αντιδράσεις και συμπεριφορές του συντρόφου σου για ασήμαντο θέμα, άσε που κινδυνεύεις να βρεθείς στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, αν του κάνεις τα μυαλά και προσπαθήσεις να αντιπαρατεθείς με λογικά επιχειρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ❤

Το να προκαλέσεις και να πεις τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη είναι το πλέον εύκολο με το χαρακτήρα που έχεις και σήμερα δε θα μπορείς ούτε και θα θελήσεις να κρατηθείς κιόλας, αιφνιδιάζοντας ένα πρόσωπο που πίστευε ότι σε είχε του χεριού του. Με τον Ήλιο άλλωστε στο ζώδιό σου, επιδιώκεις ανατροπές και εκπλήξεις γιατί έτσι αναζωογονείσαι. Αν είσαι σε σχέση, οι επαφές με ιδρύματα κι εφορίες και η ενασχόληση με γραφειοκρατικά θέματα δεν είναι το καλύτερό σου και ίσως κλωτσήσεις άσχημα, αν το ταίρι σου σε πιέσει να τα βάλεις σε μια τάξη ή εμφανιστεί μια εμπλοκή που θα σε αναγκάσει να καταπιαστείς με αυτά. Επίσης είναι πιθανή και μια ξαφνική αδιαθεσία.

ΙΧΘΥΕΣ ❤

Ενδεχομένως να σε ελκύσει ένα πρόσωπο τελείως διαφορετικό από όσα είχες συναντήσει μέχρι τώρα και να τα φέρει έτσι η τύχη που θα καταλήξεις μαζί του κι όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην αρχίσεις να κάνεις σχέδια και όνειρα για σχέσεις και δεσμεύσεις, ακόμα δεν το είδες, γιατί θα βιώσεις μια αρκετά δυσάρεστη έκπληξη. Πέρασε όσο γίνεται καλύτερα τώρα και ξέχνα το μετά. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα προσπαθήσεις να αποφύγεις την απευθείας αντιπαράθεση με το ταίρι σου, ακόμα κι αν σε προκαλέσει, όμως δε θα είναι εύκολο γιατί η μέρα δεν ευνοεί ελιγμούς και δικαιολογίες. Καλό θα ήταν λοιπόν να μην το επιχειρήσεις γιατί θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα και θα δημιουργηθεί μεγαλύτερη ένταση ανάμεσά σας.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο