Ζώδια

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στους Ιχθείς.

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας Πολύ σημαντική η θέση της Αφροδίτης και του Άρη, μια και οι δυο αυτοί προσωπικοί πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια που εκφράζουν πολύ καλά τις ποιότητές τους κι έτσι δίνουν επιπρόσθετα κίνητρα, για να διαχειριστούμε ακόμα και δύσκολα θέματα και να τα κατευθύνουμε προς τα εκεί που θέλουμε. Οι σχέσεις φαίνεται […]

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας

Πολύ σημαντική η θέση της Αφροδίτης και του Άρη, μια και οι δυο αυτοί προσωπικοί πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια που εκφράζουν πολύ καλά τις ποιότητές τους κι έτσι δίνουν επιπρόσθετα κίνητρα, για να διαχειριστούμε ακόμα και δύσκολα θέματα και να τα κατευθύνουμε προς τα εκεί που θέλουμε. Οι σχέσεις φαίνεται να δρομολογούνται σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα και να εκφράζουν σαφώς πιο ανοιχτά και πιο ξεκάθαρα τις προθέσεις και τις τάσεις τους ή τις διαθέσεις τους. Είναι μια στιγμή που μπορούμε να εκφράσουμε πολύ καλύτερα αυτό που νιώθουμε, αλλά και να διεκδικήσουμε τα πρόσωπα εκείνα που θέλουμε να έχουμε στη ζωή μας.

Ο Ερμής την εβδομάδα αυτή θα λειτουργήσει καταλυτικά στις εξελίξεις μέσα από δύο σημαντικές όψεις που σχηματίζει, το τετράγωνο με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Δία, την Τετάρτη και την Πέμπτη αντίστοιχα. Είναι πολύ πιθανό να παίξει το ρόλο του κινητήριου μοχλού, που θα βοηθήσει στην εξέλιξη των γεγονότων συχνά με ξαφνικό και απρόβλεπτο τρόπο, και τώρα μπορούμε να έρθουμε πολύ πιο κοντά σε ό,τι ελπίζουμε ή επιδιώκουμε. Επίσης, δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ευκαιριών που έρχονται απρόσμενα, ανατρέποντας συχνά τα σχέδια και τα προγράμματα μας, δίνοντας όμως καινούργια δεδομένα ανάπτυξης και εξέλιξης, κυρίως στην επαγγελματική μας ζωή.

Η Σελήνη στους Ιχθείς

Η σημερινή μέρα μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε σε μια μεγαλύτερη επαφή με το συναίσθημά μας, να το εκφράσουμε, να το μοιραστούμε με τους γύρω μας και να δείξουμε όλες εκείνες τις όμορφες ποιότητες που κρύβουμε μέσα μας, κατανοώντας, συμπάσχοντας ή ακόμα και φροντίζοντας αγαπημένα πρόσωπα, που χρειάζονται την παρουσία μας στη ζωή τους.

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων δίνοντας στην ημέρα έναν σαφώς πιο συναισθηματικό χαρακτήρα, αλλά και μια νέα διάσταση στο όνειρο, αυτό που μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα στην καθημερινότητά μας.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, (1:17 μμ), αφενός δημιουργεί μία τάση ονειροπόλησης, αφετέρου μας κάνει πιο ευσυγκίνητους και πιο ευάλωτους απέναντι στις διαθέσεις των άλλων.

Η ημέρα μας προτρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο με τις εσωτερικές μας διαθέσεις και ανάγκες, να διαλογιστούμε, να προσευχηθούμε και να τροφοδοτήσουμε την ψυχή μας με πιο πνευματικές ποιότητες, που μας εξυψώνουν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στους Ιχθείς

Την εύνοια της σημερινής ημέρας εισπράττουν περισσότερο οι εκπρόσωποι της υδάτινης τριπλότητας, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, που τους δίνεται η δυνατότητα μιας καλύτερης έκφρασης των συναισθημάτων τους, αλλά και κατανόησης των αναγκών των ανθρώπων με τους οποίους συνυπάρχουν, έτσι που να δημιουργήσουν ένα πολύ καλύτερο κλίμα στην καθημερινότητά τους και στις σχέσεις τους.

Πηγή: myastro.gr