Ζώδια

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, 28/1/2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Στις 28 Ιανουαρίου 2017, ώρα Ελλάδας 02:06 π.μ, η Νέα Σελήνη γίνεται στις 8ο 15΄ του Υδροχόου και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο […]

Στις 28 Ιανουαρίου 2017, ώρα Ελλάδας 02:06 π.μ, η Νέα Σελήνη γίνεται στις 8ο 15΄ του Υδροχόου και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μάς βοηθά να αποκολληθούμε συναισθηματικά. Το ζώδιο του Υδροχόου είναι γνωστό για την ποιότητά του να είναι ανεξάρτητο και αντικειμενικό. Κρατάμε συναισθηματική απόσταση κι αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε την επιλογή για το αν θα αντιδράσουμε στις καταστάσεις συναισθηματικά ή όχι. Μερικές φορές, έχουμε μια θεραπευτική επίδραση στους γύρω μας. Μπορούμε να αποσπαστούμε από συναισθηματικές καταστάσεις, με αποτέλεσμα να βλέπουμε την αλήθεια, να έχουμε περισσότερη αντικειμενικότητα και περισσότερες πληροφορίες από το περιβάλλον μας. Τελικά με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προβληματιστούμε σχετικά με το πώς θα αντιδράσουμε στην συνολική κατάσταση. Έτσι, διαφυλάσσουμε τον εαυτό μας από τον πόνο, την απογοήτευση ή ακόμη και τις ψεύτικες ελπίδες. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να δούμε αντικειμενικά τι συμβαίνει γύρω μας. Από αυτήν την άποψη, μπορούμε να σκεφτούμε πιο εύκολα και καθαρά. Όταν προκύπτει μια κατάσταση, είμαστε σε θέση να την δούμε πιο ορθολογιστικά ή δημιουργικά, παρά αν είχαμε ενεργήσει σε ένα καθαρά συναισθηματικό επίπεδο. Τώρα είναι η αρχή μιας νέας περιόδου για την προσωπική ανάπτυξή μας. Ο Υδροχόος κυβερνά τη διάνοια ή «το ανώτερο μυαλό».

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Σπάσε τα δεσμά, αγωνίσου για την ελευθερία και την ισότητα.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μάς βοηθά να δούμε τη ζωή από μια ευρύτερη προοπτική. Αυτή η ευρύτερη προοπτική μάς κάνει να βλέπουμε τα πράγματα πέρα από τις ατομικές μας ανάγκες και να κοιτάζουμε τα πράγματα με έναν πιο «παγκόσμιο» τρόπο.

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, κάνετε νέες φιλίες και επανεκτιμάτε τις ήδη υπάρχουσες, τις ομάδες όπου ανήκετε, αλλά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Κάνετε εκκαθάριση των φίλων σας, ίσως απομακρυνθείτε από κάποια άτομα, τα οποία δεν εναρμονίζονταν με τις αξίες και τα μεγάλα ιδανικά σας. Τώρα γίνεστε περισσότερο αλτρουιστές, θέλετε να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο κι αυτό σας κάνει δημοφιλείς στον κοινωνικό σας κύκλο. Αν δημιουργηθεί δυσαρέσκεια μεταξύ των φίλων σας ή σε μια ομάδα, γίνεστε ο καλύτερος μεσολαβητής προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη και η ηρεμία. Οι πρωτότυπες και αντισυμβατικές ιδέες σας μπορούν να βοηθήσουν σε μια ομάδα, αλλά και τη συσπείρωση ενός ευρέος κοινού ή την προβολή ενός έργου σας στο διαδίκτυο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, με τις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες σας εντυπωσιάζετε στην εργασία σας και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Συσπειρώνετε γύρω σας πολλά νέα ελίτ άτομα, τα οποία σάς βοηθούν στην επαγγελματική σας άνοδο αλλά και στην υλοποίηση των νέων πραμάτων σας και την προβολή σας. Μπορεί ακόμα να πάρετε κάποια εξειδίκευση στον τομέα σας και λαμβάνετε αναγνώριση για τα ταλέντα σας. Οδεύετε προς μια νέα κατεύθυνση στην καριέρα σας, θέτετε νέους στόχους στη ζωή σας, ίσως έχετε μια σημαντική ανακάλυψη που σάς βοηθά στην εργασία σας και τη γενική ευημερία σας. Είναι μια καλή στιγμή για τη δημιουργία μιας νέας επιχείρησης, της επέκτασης του κοινωνικού δικτύου σας και νέων κοσμικών φίλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, ζείτε μοναδικές περιπέτειες και ταξιδιωτικές εμπειρίες, νέες φιλίες και ομάδες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην εξερεύνηση της ανώτερης γνώσης, της σοφίας και της αλήθειας. Ίσως ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα με κάποιο φίλο σας σε άλλη πόλη από τη δική σας ή το εξωτερικό, ή αναζητήσετε μια νέα γνώση που θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα στη ζωή σας. Τώρα αναζητάτε περισσότερο την ελευθερία σας και την ανεξαρτησία σας, θέλετε να διερευνήσετε νέα μέρη και ανθρώπους, προκειμένου να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Το πνεύμα της περιπλάνησης και της περιπέτειας σας ωθεί σε ποικίλες εμπειρίες και δε φοβάστε να εκφέρετε τις πεποιθήσεις σας. Δύσκολα θα επηρεάζεστε από τις απόψεις και τις ιδέες των γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, συντονίζεστε βαθιά με τα συναισθήματα των άλλων, η αυξημένη διαίσθησή σας σάς βοηθά να κάνετε τις σωστές ενέργειες και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Οι φίλοι σας ή οι ομάδες που ανήκετε είναι τώρα καταλύτες για την επούλωση των πληγών της ψυχής σας και την απομάκρυνση των φόβων και των εμμονών σας. Από την πλευρά σας, φτάνετε στα υπόγεια μέρη του εσωτερικού κόσμου των άλλων και ή αποφασίζετε να τους βοηθήσετε, ή απομακρύνεστε και δίνετε ένα αμετάκλητο τέλος. Εκφράζετε το πάθος σας και τα έντονα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας, οι διαισθητικές ικανότητές σας σάς βοηθούν να κάνετε σωστές ερωτικές επιλογές, έτσι μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α, με απροσδόκητο τρόπο.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, επιφέρετε την αρμονία και την ισορροπία στις σημαντικές σχέσεις σας, χάρη στις καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες σας για συναισθηματική ανάπτυξη και σταθερότητα. Απολαμβάνετε έντονες ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σας και ανανεώνετε το δεσμό σας κάνοντας κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, βρίσκεστε και πάλι κοντά, αν είχατε περάσει κάποιο χρόνο χώρια. Αν είστε μόνοι, βρίσκετε κάποιον/α, ο οποίος είναι επίσης και φίλος σας, αλλά και σας παρέχει ελευθερία και ανεξαρτησία. Τώρα προβάλετε μια καλή δημόσια εικόνα και κάνετε νέες συνεργασίες ή διαπραγματεύσεις για μια επίσημη νέα συμφωνία, η οποία θα έχει μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας, νέες συνθήκες στην εργασία σας ή αλλαγές σάς φέρνουν εκπλήξεις, χαρά και ικανοποίηση. Ανανεώνετε και κάνετε καλύτερη την καθημερινή ρουτίνα σας, βάζοντας ένα νέο πρόγραμμα που είναι πιο λειτουργικό στη ζωή σας. Είναι πιθανό να έχετε σημαντικές ανακαλύψεις, που κάνουν πιο εύκολο τον καθημερινό σας ρυθμό ή την εργασία σας. Αν είχατε μια βαρετή και ανιαρή ρουτίνα στη δουλειά σας και την καθημερινότητά σας, τώρα οι καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες σας σάς βοηθούν να ξεφύγετε από την πλήξη και το τέλμα. Ίσως ένας φίλος σάς βοηθήσει, αν ψάχνετε μια νέα εργασία, ή απλά έχετε την υποστήριξη των συναδέλφων σας σε ένα έργο σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον παθιασμένο και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, είστε χαρούμενοι και γενναιόδωροι με τους άλλους, εκδηλώνετε με άνεση τα θετικά συναισθήματά σας, με αποτέλεσμα να συσπειρώνετε γύρω σας πολλούς θαυμαστές ή να καλλιεργείτε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη με τον αγαπημένο σας. Εκπέμπετε έναν αέρα αυτοπεποίθησης και μια φιλικότητα, έτσι μια νέα ερωτική σχέση εισέρχεται στη ζωή σας. Νιώθετε ενθουσιασμό με τον αγαπημένο σας, παίζετε με τα παιδιά σας και βελτιώνετε τις σχέσεις σας, αν τα πράγματα στο παρελθόν δεν ήταν καλά. Ήρθε η ώρα να προβάλετε τη μοναδική προσωπικότητά σας, να προβάλετε τη ζωντάνια σας και τη δημιουργικότητά σας, να κάνετε ό,τι αγαπάτε. Είναι μια καλή στιγμή για να προβάλετε ένα δημιουργικό έργο σας, αφού θα έχετε την υποστήριξη ενός ευρέος κοινού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, προδιαγράφεται μια σημαντική αλλαγή στις σχέσεις σας με τους οικείους σας, δημιουργούνται νέα δεδομένα ζωής, βάση των οποίων ικανοποιούνται οι συναισθηματικές σας ανάγκες. Τώρα γίνεστε πολύ φιλόξενοι στο σπίτι σας και κάνετε οτιδήποτε, προκειμένου να νιώσουν άνετα και ζεστά τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βρίσκεστε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας ή με τα μέλη της οικογένειάς σας ή παίρνετε αποφάσεις σε σχέση με θέματα που αφορούν το σπίτι σας ή την οικογένειά σας. Αν υπήρχαν προκλήσεις με κάποια προσφιλή σας πρόσωπα, τώρα η ηρεμία και η γαλήνη αποκαθίστανται στις σχέσεις σας, χάρη στη λογική και υπεύθυνη συμπεριφορά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, νιώθετε χαρά και ικανοποίηση συζητώντας με τους φίλους σας, σχεδιάζοντας ένα σύντομο ταξίδι ή απλά κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Γίνεστε τώρα πολύ κοινωνικοί και ανταλλάσσετε ιδέες με όλον τον κόσμο, διασκεδάζετε και χαίρεστε τη ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος αν είστε συγγραφέας ή για τη μετάδοση των ιδεών σας στα κοινωνικά δίκτυα, ή για τη δημιουργία ενός νέου site ή προφίλ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έχετε μια απαράμιλλη γοητεία στα λόγια σας και την πειθώ σας, που σας βοηθά να πάρετε αυτό που θέλετε! Αν κάποιες σχέσεις στη ζωή σας έχουν κάνει τον κύκλο τους, ήρθε η ώρα να κάνετε εκκαθάριση και να ανοίξετε χώρο για το νέο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών και των αξιών, έχετε πρωτότυπους και καινοτόμους τρόπους για να αυξήσετε τα χρήματά σας και τα αποκτήματά σας, βρίσκετε νέα άτομα στη ζωή σας, με τα οποία εναρμονίζονται οι αξίες σας. Νέες οικονομικές συμφωνίες που κάνετε τώρα, θα σας φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα ή μπορεί να έχετε επιστροφή χρημάτων. Έχετε νέες και εποικοδομητικές ιδέες για να αυξήσετε τους οικονομικούς πόρους σας, πιστεύετε στην αξία σας και κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να προβληθείτε στην εργασία σας ή για να έχει η επιχείρησή σας μια καλή θέση στην αγορά. Οι φίλοι σάς βοηθούν με τις έξυπνες ιδέες τους να κάνετε τα σωστά βήματα, για να έχετε οικονομική ευημερία και ανάπτυξη. Ίσως κάνετε νέες επενδύσεις ή απομακρύνετε κάποιες οικονομικές εμπλοκές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, προδιαγράφονται σημαντικές και έντονες αλλαγές στη ζωή σας κι εσείς κινείστε για να τις κάνετε πιο γρήγορα. Σας ελκύει οτιδήποτε καινούργιο και πρωτότυπο, θέτετε νέους στόχους, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή και ο κοινωνικός κύκλος σας διευρύνεται. Ο φιλικός και χαρούμενος τρόπος συμπεριφοράς σας, σας βοηθά να αφοπλίσετε τους άλλους και να πάρετε αυτό που θέλετε. Είστε οξυδερκείς και παρατηρητικοί, ξέρετε να ξεχωρίζετε τις καλές ευκαιρίες και πού οδηγούν, είτε στον ερωτικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα. Τώρα προβάλετε μια καλύτερη προσωπική εικόνα και δυναμική προσωπικότητα, ίσως αλλάξετε την εμφάνισή σας, πράγμα το οποίο θα έχει θετικό αντίκτυπο στους γύρω σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, αναζητάτε την ηρεμία και τη χαλάρωση ή την παρέα λίγων, εκλεκτών φίλων σας. Δε σας ενδιαφέρει τώρα η κοινωνική ζωή και η διασκέδαση, αλλά επιθυμείτε τη μοναξιά σας. Με αυτόν τον τρόπο επαναφορτίζετε τις μπαταρίες σας και βρίσκετε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος. Τώρα νιώθετε πιο βαθιά συναισθηματικά συνδεδεμένοι με τους άλλους ή αντίθετα απομακρύνετε κάποια άτομα εντελώς από τη ζωή σας, αν σας είχαν εκμεταλλευτεί ή συμπαρασύρει στον πόνο και τη λύπη τους. Βασιστείτε στη διαίσθησή σας για να κάνετε τις καλύτερες επιλογές και για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ψάξτε για νέες γνωριμίες με άτομα που είναι συμπονετικά και φιλικά και περάστε το χρόνο σας με εκείνους, που μπορούν να σας στηρίξουν.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο