Ζώδια

Αστρολογια Ο Αρης στον Κριο 28/01-09/03

Ο Άρης, ο κυβερνήτης του Κριού, ανεβαίνει στο δικό του βουνό και πάλι. Καλώς όρισες σπίτι! Μακάριες να είναι οι αρχέγονες πυρκαγιές του νεαρού, δυνατού Κριαριού! Ο Άρης στον Κριό θα σας ανανεώσει και θα σας ενδυναμώσει με κάποια σοβαρή σωματική και σεξουαλική ενέργεια. Η πρώτη ημέρα αυτής της διέλευσης συμπίπτει επίσης με την αρχή […]

Ο Άρης, ο κυβερνήτης του Κριού, ανεβαίνει στο δικό του βουνό και πάλι. Καλώς όρισες σπίτι! Μακάριες να είναι οι αρχέγονες πυρκαγιές του νεαρού, δυνατού Κριαριού! Ο Άρης στον Κριό θα σας ανανεώσει και θα σας ενδυναμώσει με κάποια σοβαρή σωματική και σεξουαλική ενέργεια. Η πρώτη ημέρα αυτής της διέλευσης συμπίπτει επίσης με την αρχή του κινεζικού νέου έτους 2017, το οποίο είναι το έτος του Πετεινού της Φωτιάς.

Η απογοήτευση και η ανυπομονησία θα αναβοσβήνουν πιο γρήγορα από ότι συνήθως. Το πεδίο της μάχης αναφλέγεται! Εκείνοι που παλεύουν για να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους πρέπει να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο τώρα. Η αλαζονεία και ο υπερθεματισμός θα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Προσέχετε αυτούς που είναι από φυσικό τους πολεμοχαρείς, καθώς θα είναι πιο επιθετικοί, απερίσκεπτοι ή ακόμα και βίαιοι.

Θέλω να σταματήσω εδώ και να σας μιλήσω για τον Άρη όπως ήταν γνωστός στην αρχαία εποχη. Ο Άρης ήταν ο θεός του πολέμου, αλλά και μια θεότητα της γεωργίας. Όταν επρόκειτο για πόλεμο, ο Άρης πολεμούσε μόνο αν θα εξασφαλιζόταν η ειρήνη. Θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί πρέπει να αρχίσουμε να κατανοούμε το Θείο Αρσενικό ως ένα πολύπλευρο σύμβολο, όχι ως αυστηρά αιμοδιψή και άγριο.

Το αρχαίο Ρωμαϊκό ημερολόγιο ξεκινούσε με το μήνα Μάρτιο, την πρώτη ημέρα του οποίου γιορτάζονταν τα γενέθλια του Άρη. Την ημέρα εκείνη, μια γιορτή που ονομαζόταν Ματρωνάλια γιορταζόταν από τις γυναίκες προς τιμήν της μητέρας του Άρη, της θεάς Γιούνο (ο Δίας ήταν ο πατέρας του). Ως ο Θεός της Γεωργίας, ο Άρης συνδεόταν όχι μόνο με την σπορά και τη μαγεία της άνοιξης, αλλά και με τη στοργική καθοδήγηση της Μητέρας Γης. Με άλλα λόγια, η ουσία του έχει να κάνει πραγματικά με τη δυαδικότητα, το Γιν και το Γιανγκ, τη Σάκτι και τον Σίβα.

Ο Άρης ο Πολεμιστής διοχετεύει το σθένος της αρρενωπότητας – αυτό είναι το επιθετικό αρχέτυπο που περιέγραψα παραπάνω. Ο Άρης ο Γεωπόνος διοχετεύει τη θηλυκή γονιμότητα – αυτή η ενέργεια είναι καθαρά δημιουργική και στοργική, όχι καταστροφική.

Τέλος, ο Άρης και η Αφροδίτη ήταν παθιασμένοι εραστές. Στην διατριβή του με τίτλο On Love, o Ιταλός φιλόσοφος Μαρσίλιο Φιτσίνο του 15ου αιώνα, έκανε μια εντυπωσιακή ανακάλυψη μελετώντας το φάσμα της αρχαίας τέχνης που απεικόνιζε τους εραστές: «Μόνο η Αφροδίτη εξουσιάζει τον Άρη και αυτός δεν την εξουσιάζει ποτέ».

Στις 22 Φεβρουαρίου, ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο (σχηματίζει μια τέλεια ορθή γωνία) με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Πιστεύω ότι αυτή η διέλευση θα είναι εκρηκτική και συγκρουσιακή.

Αυτοί οι δύο πλανήτες είναι τρομερά αρσενικοί και καταλαμβάνουν υπέρ αρσενικούς αστερισμούς, για να μην αναφέρουμε ότι ο Πλούτωνας έχει να κάνει με τον έλεγχο.

Οι συγκρούσεις και η (σεξουαλική) επιθυμία θα είναι εξίσου έντονες. Να είστε προσεκτικοί, σίγουρα θα προκληθούν παθιασμένες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια αυτής της όψης.

Στις 26 Φεβρουαρίου, ο Άρης είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό. Αυτή η διέλευση είναι πολύ λιγότερο εκφοβιστική και περισσότερο συναρπαστική – σκεφτείτε μακάριες αποκαλύψεις και ένα τραγούδι ελευθερίας. Ο Άρης σε αντίθεση (180 μοίρες) από τον ανάδρομο Δία στον Ζυγό στις 27 Φεβρουαρίου.

Εδώ θα πρέπει να πατάμε ελαφρά και σιγά-σιγά για να μην γίνουμε υπερβολικά ανταγωνιστικοί, απρόσεκτοι ή ιδεαλιστικοί. Και η τελευταία σημαντική όψη θα είναι ένα τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη το απόγευμα της 5ης Μαρτίου.

Από όλες τις σημαντικές όψεις που σχηματίζει ο Άρης κατά τη διάρκεια της διέλευσης του από τον Κριό (όλες αφορούν εξωτερικούς πλανήτες), αυτή είναι μακράν η πιο ήρεμη, έχει να κάνει με το πού βρισκόμαστε στη ζωή και τι κάνουμε. Εδώ θα δούμε την πρόοδό μας και τα επιτεύγματά μας με μια υγιή αίσθηση σκοπού και ευθύνης.

Έχετε κατανοήσει πλήρως τι είναι ικανό να κάνει το Κριάρι, φίλοι μου; Αναστολή της αδράνειας, λιωμένη αντοχή, πανέμορφο γαργάλισμα

από το κεφάλι μέχρι τα πόδια. Προετοιμαστείτε για μια υγιή νέα σύνδεση με το σώμα και τη σεξουαλικότητά σας. Αυτό περιλαμβάνει μια επιστροφή / καθιέρωση της τακτικής άσκησης. Είναι απολύτως σημαντικό να κινούμαστε και να ιδρώνουμε κάθε μέρα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο