Ζώδια

Αστρολογία σήμερα Σάββατο 28 1 2017. Ο Άρης στον Κριό…

Δύναμη, τόλμη και πάθος για ζωή σάς χαρίζει από τις 28 Ιανουαρίου ως τις 10 Μαρτίου ο Άρης στο δυναμικό και φλογερό ζώδιο τον Κριό.

28 Ιανουαρίου 2017: Ο Άρης εισέρχεται στον ΚριόΔύναμη, τόλμη και πάθος για ζωή σάς χαρίζει από τις 28 Ιανουαρίου ως τις 10 Μαρτίου ο Άρης στο δυναμικό και φλογερό ζώδιο τον Κριό. Παίρνετε την πρωτοβουλία να αγωνιστείτε για τα μεγάλα όνειρά σας, να δραστηριοποιηθείτε για τους στόχους σας. Υποκινείστε από το πάθος, το ρίσκο και τον ενθουσιασμό για να φτάσετε στον τελικό στόχο σας. Δε φοβάστε τον ανταγωνισμό, αντίθετα ο αγώνας για τη νίκη σάς εξιτάρει. Θα πρέπει όμως να προσέξετε τη βιασύνη και την παρορμητικότητά σας καθώς μπορεί να δημιουργήσετε συγκρούσεις με τους γύρω σας, αλλά και να βάλετε σε κίνδυνο την υλοποίηση των στόχων σας. Πως θα σας επηρεάσει ο Άρης στον Κριό;

28 Ιανουαρίου 2017: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Εκδηλώστε την αγάπη σας σε όλον τον κόσμο, είναι το μήνυμα που σας στέλνει στις 28 Ιανουαρίου 2017, η Νέα Σελήνη στο αλτρουιστικό και επαναστατικό ζώδιο τον Υδροχόο. Τώρα επαναστατείτε απέναντι στις κοινωνικές δομές, αντιδράτε σε πρόσωπα και καταστάσεις που σας περιορίζουν, αναζητάτε να μάθετε την αλήθεια. Βλέπετε τα πράγματα με περισσότερη αντικειμενικότητα, σκέφτεστε ξεκάθαρα χωρίς να επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας. Νέες φιλίες και ομάδες σάς βοηθούν να δείτε τη ζωή υπό μια ευρύτερη προοπτική και ενώνετε τις δυνάμεις σας για έναν κοινό στόχο. Αυτή η Νέα Σελήνη επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.