Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 27/ 1

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣΕργασιακά ή γραφειοκρατικά θέματα δε θα δυσκολέψουν μόνο τη ζωή σου σήμερα, αλλά θα επηρεάσουν αρνητικά και την ψυχολογία σου. Άσε που θα μονοπωλήσουν την προσοχή σου, οπότε και να ήθελες να σκεφτείς ή να ασχοληθείς με κάτι άλλο, πιο ευχάριστο, δε θα μπορέσεις. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να αναγκαστείς να ακυρώσεις τελευταία στιγμή μια συνάντηση με ένα άτομο ή αν γνωριστήκατε πρόσφατα κι ήταν το πρώτο σας ραντεβού να πάει τελείως χάλια και να απογοητευτείς.Αν είσαι σε σχέση, μια απογοήτευση από το ταίρι σου είναι μάλλον αναπόφευκτη, εξ αιτίας της αθέτησης μιας υπόσχεσης που για σένα ήταν πολύ σημαντική κι εφ’ όσον δοθεί η αφορμή θα βγάλεις από μέσα σου κι όλα όσα σε έχουν εκνευρίσει τον τελευταίο καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ Το κλίμα θα είναι αρκετά βαρύ και ενδέχεται να σε πιάσει το παράπονο για μια ερωτική σου υπόθεση γιατί ενώ έχεις καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, δε διακρίνεται φως στο τούνελ. Βρες μέσα σου το κουράγιο και τη δύναμη να το παλέψεις και μην αφήνεις να σε καταπιούν μελαγχολικά συναισθήματα. Πάντως έχε κατά νου ότι είναι κρίμα να τρως χρόνο και να χάνεις ενδεχομένως κι ευκαιρίες περιμένοντας να έρθει η… Άνοιξη κι ίσως είναι καλύτερα να αρχίσεις να κοιτάς για κάτι άλλο.Αν είσαι σε σχέση, ένα φιλικό σας πρόσωπο με αφορμή ένα οικονομικό θέμα θα σας απογοητεύσει και πιθανόν να κόψετε κάθε επαφή μαζί του ή να επιδιώξετε μια συνάντηση προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Είναι έξω από τη φύση σου ο περιορισμός κινήσεων και το να ακολουθείς μια πάγια τακτική, κυρίως στα ερωτικά σου. Σήμερα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, όπως είναι αναμενόμενο τα αποτελέσματα μιας ενέργειάς σου δε θα σε δικαιώσουν και αυτό θα σε γεμίσει απογοήτευση και στενοχώρια. Ωστόσο, μπορεί να δεις τα πράγματα αλλιώς και να παραδεχτείς ότι φέρεις κι εσύ ευθύνη, αφού δεν είσαι σταθερός/η και συνεπής στους στόχους σου και με την πρώτη αφορμή τα ξεχνάς όλα.Αν είσαι δεσμευμένος/η, τα προβλήματα στη σχέση σου κάνουν δυναμική εμφάνιση σήμερα κι ίσως χρειαστεί να φορτωθείς με καθήκοντα και υποχρεώσεις που δε θέλεις ή προσπαθούσες να αποφύγεις καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΘα αναθεωρήσεις την άποψή σου για ένα πρόσωπο που σε ενδιέφερε, καθώς θα διαπιστώσεις ότι μαζί του μάλλον δε θα περάσεις καλά, αντίθετα θα ταλαιπωρηθείς αρκετά, είτε γιατί έχει διάφορα προσωπικά προβλήματα που πρέπει να λύσει είτε γιατί θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές παραχωρήσεις, που δεν θέλεις. Επειδή όμως η εποχή είναι ευνοϊκή, θα προτιμήσεις να ρίξεις το ενδιαφέρον σου στην αναζήτηση κάποιας άλλης, πιο εύκολης περίπτωσης.Αν είσαι σε σχέση, η μέρα ξεκινά μετ’ εμποδίων κυρίως στη δουλειά και θα χρειαστεί να σπαταλήσεις χρόνο και ενέργεια, στερώντας έτσι από τον εαυτό σου κι από το ταίρι σου αρκετές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

ΛΕΩΝ Δεν θα είναι τυχερή η σημερινή μέρα για τα ερωτικά σου, ιδιαίτερα αν περιμένεις το πράσινο φως από ένα πρόσωπο που θέλεις, το οποίο δε θα ανάψει κι ίσως να πάρεις μια γεύση απόρριψης. Μην στενοχωριέσαι όμως γιατί μάλλον δεν ήταν για σένα. Προσπάθησε να μαζέψεις τα κομμάτια σου, να εξετάσεις αν ενδεχομένως φταις κι εσύ που στράβωσε η όλη κατάσταση και μετά να πας για άλλες πορτοκαλιές…Αν είσαι σε σχέση, θα αναγκαστείς να περικόψεις αγορές και έξοδα είτε εξ αιτίας ενός απρόσμενου εξόδου είτε μετά από πίεση του συντρόφου σου που βλέπει ότι η κατάσταση στα οικονομικά σας δεν είναι κι η καλύτερη και πρέπει να εφαρμόσετε μια πιο σφιχτή διαχείριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΜε το τετράγωνο της Αφροδίτης απέναντί σου με τον Κρόνο είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνεις πίσω από ένα άτομο που σου άρεσε και προσπαθούσες να προσεγγίσεις γιατί θα διαπιστώσεις ότι δεν είχες μετρήσει καλά τα πράγματα και τελικά τα μειονεκτήματα ήταν πολύ περισσότερα από τα πλεονεκτήματά του. Μεν είναι περίοδος… εκπτώσεων, αλλά προτιμάς να μην… αγοράσεις τίποτα, παρά να πάρεις κάτι αμφιβόλου ποιότητας.Αν είσαι σε σχέση, μια καταπίεση θα νιώσεις από το σύντροφό σου, ίσως γιατί σου ζητά πράγματα που δεν μπορείς να δώσεις, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση κι επειδή δεν δείχνει να το κατανοεί, οι αντιδράσεις σου θα είναι έντονες.

ΖΥΓΟΣΑν και Παρασκευή, από άποψη ψυχολογίας και διάθεσης δε σκίζεις και πώς να είσαι ευχαριστημένος/η άλλωστε, αφού τα προσωπικά σου θέματα δείχνουν να έχουν κολλήσει. Όσο περνά η ώρα, τόσο θα αυξάνεται η μελαγχολία και ο προβληματισμός σου για το πόσο ακόμα θα είσαι μόνος/η, γι’ αυτό θα επιδιώξεις να αποτραβηχτείς από όλους και όλα, ώστε να βάλεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου σε μια τάξη.Αν είσαι σε σχέση, ένα πρόβλημα υγείας δικό σας ή στενού συγγενικού σας προσώπου θα χαλάσει το πρόγραμμά σας, αφού θα σας αναγκάσει να ακυρώσετε ό,τι σχεδιάζατε μένοντας μέσα ή να συμπαρασταθείτε και να βοηθήσετε, όπως μπορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ένα κρύο θα το έχει σήμερα και όχι μόνο από άποψη καιρού, αλλά συναισθηματικό, καθώς η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο. Ενδεχομένως να νιώσεις ότι κάτι πάει στραβά με ένα πρόσωπο που κυνηγάς, ότι σου κρύβει σημαντικές πτυχές του χαρακτήρα του ή ότι δεν αξίζει τον κόπο που καταβάλλεις προκειμένου να το κατακτήσεις. Κάτω από αυτές τις συνθήκες κι εφ’ όσον η λογική θα αναλάβει τα ηνία το πιο πιθανό είναι να «παγώσεις» κι εσύ το ενδιαφέρον σου.Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια διαφωνία με το σύντροφό σου θα φέρει μούτρα και απογοήτευση, που μεν θα είναι προσωρινή, σίγουρα όμως θα σε βάλει σε σκέψεις μήπως η σχέση σου έχει πάρει λάθος δρόμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο σου κι ο ρεαλισμός σου κτυπά την πόρτα και σε καλεί να δεις τα ερωτικά σου κάτω από τελείως διαφορετικό πρίσμα. Η μέρα είναι ακατάλληλη για καινούργιες γνωριμίες, εκτός κι αν αναζητάς ένα πρόβλημα για να έχεις να ασχολείσαι. Δεν αποκλείεται επίσης να εμφανιστούν ξαφνικά εμπόδια και με ένα άτομο που κάτι πήγαινε να γίνει μεταξύ σας και να μην υπάρξει η επιθυμητή εξέλιξη.Αν είσαι σε σχέση, θα διαπιστώσεις ότι δε χειρίστηκες σωστά μια κατάσταση που αφορά σε ένα οικογενειακό ή θέμα με το σπίτι και τώρα ενδεχομένως να υποστείς τη γκρίνια ή την αυστηρή κριτική του συντρόφου σου, αφού κι αυτός επηρεάζεται από τη συγκεκριμένη έκβαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Παρότι ο Κρόνος είναι ο πλανήτης σου, σήμερα μπορεί να σε πιάσει μια απαισιοδοξία για τα ερωτικά σου γιατί δε βλέπεις αποτελέσματα κι οποιαδήποτε προσπάθεια έχεις κάνει μέχρι τώρα έχει πέσει στο κενό. Ενδεχομένως όμως να μη φταίει η «κακή» σου τύχη αλλά το ότι η μοναξιά που νιώθεις ορισμένες φορές σε ωθεί σε λανθασμένες επιλογές. Αν δεν ήσουν πρόθυμος/η να σηκώνεις τα βάρη του κόσμου, πολύ πιθανό να μην έπεφτες τόσο συχνά πάνω στο πρόβλημα.Αν είσαι σε σχέση, ένα θέμα της δουλειάς θα ξαναέρθει στην επιφάνεια και μάλλον θα σε στενοχωρήσει γιατί θα αισθανθείς ότι αδικείσαι κατάφορα. Η έλλειψη κατανόησης ή η αδιαφορία από το ταίρι σου όμως θα σου στοιχίσει περισσότερο.ΥΔΡΟΧΟΟΣ Δεν σου αρέσει καθόλου να στριμώχνεσαι και ίσως έτσι νιώσεις σήμερα γιατί το πρόσωπο που θέλεις μάλλον θα προσπαθήσει να σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, θέτοντας όρους και προϋποθέσεις προκειμένου να είστε μαζί. Και μόνο το γεγονός ότι θα υποστείς έναν περιορισμό κινήσεων ή θα συμπληρώσεις… υπεύθυνη δήλωση σου είναι αρκετό για να φύγεις γρήγορα μακριά του. Άλλωστε οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν άμεσα θα είναι πολύ πιο αξιόλογες.Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να χρειαστεί να «θυσιάσετε» μια μεγάλη σας επιθυμία ή να περικόψετε ένα έξοδο που ήταν για την απόλαυσή σας, εξ αιτίας μιας οικονομικής εκκρεμότητας ή υποχρέωσης που πρέπει να διευθετήσετε.ΙΧΘΥΕΣ Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο και μόνο χαλαρή και χαρούμενη δε λες την Παρασκευή, καθώς, εξ αιτίας ενός γεγονότος, θα νιώσεις ότι στα ερωτικά σε δέρνει μια «γκαντεμιά» και δεν το έχεις και πολύ να το ρίξεις στο δράμα. Είναι όμως μια καλή ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις ότι πρώτον η πραγματικότητα είναι σκληρή, κυρίως αν αρνείσαι να τη δεις και δεύτερον ότι όλα απαιτούν κόπο και θυσίες. Όσο πιο πολύ κουράζεσαι για να αποκτήσεις κάτι, τόσο περισσότερο το εκτιμάς.Αν είσαι σε σχέση, θα προσγειωθείς λίγο ανώμαλα και θα αναγκαστείς να περιορίσεις όνειρα και προσδοκίες, καθώς ο σύντροφός σου θα σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που απαιτούν ρεαλιστική αντιμετώπιση.

www.astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο