Ζώδια

Ζώδια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο 28/01

Προβλέψεις για όλους.

Ευτυχισμένη η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο! Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς! Για τη συγκεκριμένη θα πρέπει να είμαστε ευκίνητοι και να πηγαίνουμε όπου μας πάει ο άνεμος. Πείτε αντίο στα μελλοντικά σας σχέδια ή τουλάχιστον, στο πώς πιστεύετε ότι θα κυλήσει η ζωή, επειδή ο Υδροχόος αλλάζει τα πάντα χωρίς προειδοποίηση.

Ο,τι πιστεύουμε πως ξέρουμε βρίσκεται υπό επανεξέταση στη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Όλα έχουν να κάνουν με την πλοήγηση στις περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό μας, την προσαρμογή σε αυτές τις συνθήκες και στη συνέχεια να συνεχίζουμε όπως και πριν, με ζωηρή, αμετάβλητη στάση.

Ο Υδροχόος είναι εντυπωσιακός και πρωτότυπος στοχαστής με απαράμιλλη εσωτερική λαμπρότητα, εξίσου προικισμένος στις εγκεφαλικές, κοινωνικές και δημιουργικές σφαίρες. Αν και είναι προφανώς μια πηγή φωτός, ο Υδροχόος μένει γενικά ανικανοποίητος απ’ τη ζωή, γιατί είναι ακόρεστος!

Συχνά δεν μπορεί να δει το παράδοξο που είναι ενσωματωμένο στη σάρκα του, ότι η πραγματική ελευθερία προέρχεται από την προαναφερόμενη προσαρμογή, από το να μένεις ανοιχτόμυαλος, ανεξάρτητος από ό,τι πίστευες ότι ήξερες. Αυτή η Νέα Σελήνη λειτουργεί υπέρ μας όταν δεν φοβόμαστε. Θα πρέπει να ρωτάμε: γιατί όχι; Γιατί να μην μείνω, γιατί να μην αλλάξω, γιατί να μην κάνω αναθεωρήσεις σε αυτά που νόμιζα ότι ήξερα;

Δεν έχει να κάνει με το να παραλείψουμε να πάρουμε αυτό που επιθυμούμε ή να μας πάρουν αυτά που έχουμε – για την ακρίβεια, οι απότομες αλλαγές που παρέχονται από τον Υδροχόο μας οδηγούν σε ακόμα πιο μοιραίες συνθήκες από αυτές που θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ή να φανταστούμε μόνοι μας.

Η γνώση δεν προέρχεται από τα βιβλία ή από τις ακαδημαϊκές πόζες ή από τους προσεκτικά δημιουργημένους αλγόριθμους. Η αληθινή γνώση λέει: όλα είναι καλά, πάντα ήταν και πάντα θα είναι.

Κοιτάζοντας μπροστά… το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες. Νωρίς το επόμενο πρωί, στις 30 Ιανουαρίου, η Σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Αυτή η ημέρα είναι εξαιρετικά ευοίωνη για δημιουργικές εργασίες, όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τη μουσική και το χορό, καθώς και τη θετική επικοινωνία με τις γυναίκες, ιδίως τις μητρικές φιγούρες.

Δυνητικά είναι συναισθηματικά ασταθής, αλλά πολλά υποσχόμενη στο τέλος. Γύρω στο μεσημέρι της επόμενης ημέρας στις 31 Ιανουαρίου, η Σελήνη είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη και πάλι στους Ιχθύες.

Περιμέντε μια εξίσου ευχάριστη μέρα – γόνιμες καλλιτεχνικές προσπάθειες, ουράνια καθοδήγηση στις διαπροσωπικές σχέσεις και μια δόση κοσμικών οιστρογόνων για την προώθηση της εμπάθειας και της ευαισθησίας.

Κάθε φορά που η Σελήνη κολυμπάει στους Ιχθύες, είναι καλή συμβουλή να κοιμηθείτε πολύ, να κάνετε μπάνια, να διαλογιστείτε, να φορέσετε μπλε τόνους και να αποφεύγετε όλα τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ακόμα και την καφεΐνη.

Αργότερα, το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, η Σελήνη μπαίνει στον Κριό και γλιστράει σε μια σύνοδο με τον Άρη. Θα αισθανθείτε μια σημαντική αλλαγή στην ενέργεια, καθώς εκείνη τη στιγμή είναι που η Σελήνη σπάει τα αστρικά εμπόδια μεταξύ ύπνου και εγρήγορσης, θανάτου και αναγέννησης – στον Κριό είναι μια Νέα Γυναίκα και έτσι θα είστε κι εσείς.

Λίγα λόγια προσοχής, ωστόσο, επειδή οποιοδήποτε σύνοδος με τον Άρη δείχνει εκρηκτική οργή. Βγάλτε την από μέσα σας με χορό και υψηλής έντασης άσκηση. Η τελευταία σύνοδος είναι με τον Ουρανό, πάλι στον Κριό. Έρχεται τις πρώτες πρωινές ώρες της 2ης Φεβρουαρίου. Περιμέντε το απροσδόκητο και σχεδιάστε τη μέρα σας αναλόγως.

Οι σύνοδοι με τον Ουρανό προτείνουν ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια (ο Ουρανός κυβερνά τον Υδροχόο…). Το βράδυ της 2ης Φεβρουαρίου η Σελήνη περνά τελικά στον Ταύρο και από εδώ ξεκινά να σχηματίζεται μια σκληρή, γωνία με τον Ήλιο στον Υδροχόο. Αυτό σηματοδοτεί το επίσημο τέλος της περιόδου της Νέας Σελήνης, το τέλος του παραθύρου σας για νέα ξεκινήματα – οπότε κυνηγήστε τα!

πηγή: astrolive.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο