Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 26/1

ΚΡΙΟΣ ❤Η μέρα απαιτεί έλεγχο και αυτοσυγκράτηση γιατί υπάρχει πιθανότητα να εκνευριστείς από χαζές αιτίες και οι συναισθηματικές σου εξάρσεις να χαλάσουν ένα σχέδιο που έχεις καταστρώσει για τα ερωτικά σου. Να παραμείνεις εστιασμένος/η στο στόχο σου και μην αφήσεις να βγει ο κακός σου εαυτός γιατί μόνο έτσι θα πείσεις ένα πρόσωπο που σε […]

ΚΡΙΟΣ ❤Η μέρα απαιτεί έλεγχο και αυτοσυγκράτηση γιατί υπάρχει πιθανότητα να εκνευριστείς από χαζές αιτίες και οι συναισθηματικές σου εξάρσεις να χαλάσουν ένα σχέδιο που έχεις καταστρώσει για τα ερωτικά σου. Να παραμείνεις εστιασμένος/η στο στόχο σου και μην αφήσεις να βγει ο κακός σου εαυτός γιατί μόνο έτσι θα πείσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ότι αξίζεις την εμπιστοσύνη και την αγάπη του, ιδιαίτερα αν φαίνεται πιο σοβαρό και υπεύθυνο.Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να νομίζεις ότι είναι νωρίς αλλά δεν είναι κακό να κάνετε με το ταίρι σου ένα πρόχειρο πλάνο με τις υποχρεώσεις ή κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα για να μην τρέχετε την τελευταία στιγμή. Των φρονίμων τα παιδιά…

ΤΑΥΡΟΣ ❤Είσαι συντονισμένος/η με τους ρυθμούς της ημέρας γι’ αυτό δε θα κάνεις καμία κίνηση προς ένα άτομο που σου αρέσει, αν δεν επιβεβαιωθείς ότι τρέφει τα ίδια αισθήματα με σένα γιατί δε θέλεις σε καμία περίπτωση να ρισκάρεις να εκτεθείς και τυχόν να απορριφθείς. Φρόντισε ωστόσο μην αφήσεις να περάσει πολύς καιρός γιατί στο τέλος θα χάσεις και την ευκαιρία.Αν είσαι σε σχέση, κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις ή επαφές θα φάνε αρκετό από το χρόνο σου αλλά θα ήταν σωστό να έχεις ενημερώσει από πριν τον σύντροφό σου για να μη σε περιμένει άδικα γιατί θα εκνευριστεί και θα νιώσει ότι δεν τον υπολογίζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ❤Δεν θα αντιμετωπίσεις ψύχραιμα ένα ερωτικό σου ζήτημα που μπορεί να προκύψει σήμερα κι οι αντιδράσεις σου θα είναι μάλλον αψυχολόγητες, ίσως γιατί νιώθεις ότι τώρα τελευταία πιέζεσαι από παντού, προσπαθείς αρκετά και έχεις ξεπεράσει τον εαυτό σου αλλά τελικά τίποτα δεν κάθεται όπως θέλεις. Σκέψου όμως μήπως εφαρμόζεις λανθασμένη τακτική ή δε συγχρονίζεσαι με τη στιγμή.Αν είσαι σε σχέση, η ερωτική σου διάθεση θα είναι μεγάλη, χωρίς όμως να αποκλείονται και κάποιες εντάσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου που θα προκληθούν είτε από τάσεις ανταγωνισμού από την πλευρά του είτε από μια αμφιβολία που θα βγάλει για την πιστότητά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ❤Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου, τον Αιγόκερω, είναι πιθανό να ελκύσεις το ενδιαφέρον ενός ισχυρού ατόμου, ενδεχομένως και μεγαλύτερού σου, που θα σε κολακεύσει αρκετά. Καλό θα ήταν ωστόσο να μη βιαστείς να χαρείς και να το πας βήμα-βήμα, καθώς εύκολη υπόθεση δε θα είναι, άσχετα με το πώς φαίνεται προς τα έξω και θα χρειαστεί χρόνος και προσωπική σου προσπάθεια, προκειμένου να σε εμπιστευτεί και να αρχίσει να δίνεται στην σχέση σας.Αν είσαι δεσμευμένος/η εξ αιτίας ενός λάθους ή μιας παράλειψής σου, ο σύντροφός σου θα εκνευριστεί και μπορεί να μην τσακωθείτε, αλλά η συμπεριφορά του απέναντί σου θα είναι μάλλον κοφτή κι απόμακρη. Άφησέ τον κι εσύ και μόλις ξεθυμάνει, πλησίασέ τον.

ΛΕΩΝ ❤Κάποια εργασιακά θέματα σήμερα, θα σε ρίξουν ψυχολογικά και τα ερωτικά σου μάλλον θα μπουν σε δεύτερη μοίρα. Άλλωστε, αυτά χρειάζονται χρόνο και προσοχή που, αν τρέχεις με ένα σωρό άλλα, δεν μπορείς, εκ των πραγμάτων, να επικεντρωθείς πάνω τους και να τα βάλεις σε μια σειρά. Φρόντισε όμως να τελειώσεις γρήγορα με τα πρακτικά για να αφοσιωθείς μετά και στα προσωπικά σου.Αν είσαι σε σχέση, ίσως φταίει η κούραση ή η κακοδιαθεσία σου και κάθε τι που λέει ή κάνει το ταίρι σου θα το παίρνεις πιο σοβαρά απ’ ό,τι είναι ή θα θίγεσαι με το παραμικρό. Συγκράτησε όμως τον εκνευρισμό σου και προσπάθησε να μην είσαι τόσο αυστηρός/η μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤Ένας φίλος ή γνωστός σου, είτε ηθελημένα είτε συμπτωματικά, ίσως σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει αρκετά κι απ’ ό,τι θα φανεί στην πορεία και αυτό δε θα είναι καθόλου αδιάφορο απέναντί σου. Παρότι όμως θα διασκεδάσεις με την παρέα του και θα περάσεις καλά, κάτι θα σε κρατήσει να κάνεις νύξη για να ξαναβρεθείτε, πιθανόν γιατί θέλεις να κρατήσεις τα προσχήματα. Αν όμως στο προτείνει αυτό, δε θα διστάσεις να πεις το «ναι».Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξουν από την πλευρά του συντρόφου σου κάποιες γκρίνιες και παράπονα που οφείλονται μάλλον στο γεγονός ότι ασχολείσαι με πολλά και διάφορα, μονίμως είσαι απασχολημένος/η και δεν έχεις χρόνο για σας.

ΖΥΓΟΣ ❤Είναι πολύ πιθανό σήμερα σε μια επαγγελματική συνάντηση, ο έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα με τη μορφή ενός ατόμου ώριμου, υπεύθυνου κι αρκετά ελκυστικού, που θα σου δώσει την αίσθηση ότι αναζητά μια πιο σοβαρή επαφή και όχι απλά να περάσει ευχάριστα το χρόνο του. Και μόνο το γεγονός ότι έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του θα σε σπρώξει να το πλησιάσεις και να το γοητεύσεις. Και καλά θα κάνεις αφού τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να τις αφήνεις να χάνονται.Αν είσαι σε σχέση, έχεις φορτωθεί αρκετές ευθύνες κι υποχρεώσεις της οικογένειας που σε έχουν κουράσει γι’ αυτό, αφού τακτοποιήσεις ό, τι έχεις, θα τα ξεχάσεις όλα και θα περάσεις μια βραδιά αποκλειστικά με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ❤Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα άτομο σήμερα που εκτός του ότι θα σε ελκύσει, η επικοινωνία σας θα είναι πολύ καλή. Παρότι θα διαπιστώσεις, συζητώντας μαζί του, ότι είναι κι αυτό συγκρατημένο και δεν αναφέρει πολλά για το πρόσωπό του, θα νιώσεις ότι μπορεί να υπάρξει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Γι’ αυτό θα φροντίσεις να του προτείνεις να ξανασυναντηθείτε σύντομα και σε μέρα που θα έχετε άνεση χρόνου να πείτε περισσότερα.Αν είσαι σε σχέση, τίποτα δεν ξεφεύγει από την προσοχή σου, ωστόσο το να παρατηρείς και να καταγράφεις κινήσεις και λόγια του συντρόφου σου είναι ψυχοφθόρο τόσο για σένα, όσο και γι’ αυτό κι όπως έχει αποδειχθεί, συχνά τα περισσότερα που φαντάζεσαι είναι λάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ ❤Και ερωτισμό διαθέτεις κι ενθουσιάζεσαι, αν βρεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει και πιστεύεις ότι σου ταιριάζει, το πρόβλημα που συνήθως έχεις είναι στη διάρκεια, καθώς σύντομα χάνεις το ενδιαφέρον σου, κυρίως αν μπαίνεις σε καταστάσεις πολύ «κλασικές» και καταπιεστικές. Γι’ αυτό, πριν βιαστείς σήμερα να «μπλέξεις» με ένα άτομο, καλό θα ήταν να το ψάξεις λίγο περισσότερο και να αναλογιστείς, αν μπορείς να αντεπεξέλθεις στις προσδοκίες του.Αν είσαι σε σχέση, από τη στιγμή που σου αρέσουν η καλοπέραση, θα ήταν συνετό να μαζέψεις λίγο το χέρι σου και να μην εκνευριστείς με την παρέμβαση του συντρόφου σου για να σε αποτρέψει από το ξοδέψεις χρήματα για αχρείαστα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ❤Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από χθες είσαι το επίκεντρο της προσοχής του αντίθετου φύλου γι’ αυτό θα έχεις και τα τυχερά σου. Είναι πολύ πιθανό να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση όπου θα γοητεύσεις τους παρευρισκόμενους και εκτός του ότι θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα φλερτάρεις κιόλας με κάποιο πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει. Η έλξη που ασκείς αυτή την εποχή είναι αναμφισβήτητη, το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλεις το «χεράκι» σου κι εσύ για να υπάρξει αλλαγή στην ερωτική σου κατάσταση.Αν είσαι σε σχέση, συνήθως είσαι ψύχραιμος/η και λογικός/η αλλά σήμερα μπορεί να φορτιστείς συναισθηματικά από ένα γεγονός και να βγάλεις μια πιο ευαίσθητη πλευρά στο ταίρι σου που ενδεχομένως να τα χάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ❤Δυο καρπούζια δε χωράνε κάτω από την ίδια μασχάλη και καλό θα ήταν σήμερα να το έχεις κατά νου, καθώς ενδέχεται να αναγκαστείς να επιλέξεις ή το ένα ή το άλλο. Κι αν αφορά σε θέματα δουλειάς η επιλογή θα είναι πολύ πιο εύκολη, απ’ ό,τι σε θέματα καρδιάς όπου εκεί μάλλον θα τα βρεις σκούρα. Αποφάσισε με βάση και το τι θέλεις περισσότερο στην ερωτική σου ζωή και το αν μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του άλλου ατόμου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, σε προσωπικό επίπεδο είσαι στα πάνω σου αυτή την εποχή, η σχέση σου όμως χρειάζεται βελτίωση κι η δική σου συμμετοχή είναι απαραίτητη. Γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι παρών/α και να συμβάλλεις τα μέγιστα.

ΙΧΘΥΕΣ ❤Έχεις αποφασίσει να πάρεις πιο σοβαρά την ερωτική σου ζωή και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά να βρεις το άτομο που σου ταιριάζει, αυτό όμως δε σημαίνει ότι κι οι επιλογές που καταλήγεις να κάνεις είναι οι ανάλογες. Επειδή λοιπόν δεν μπορείς να ζητάς από κάποιον/α πράγματα που δεν γίνεται να στα προσφέρει, καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις τα κριτήριά σου και να απευθυνθείς σε αυτόν/η που είναι κατάλληλος/η γι’ αυτό που ψάχνεις.Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται ο σύντροφός σου να σε πιέζει να έχεις ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων και να μην πετάς στα σύννεφα. Θα ήταν όμως λάθος να πιστέψεις ότι το κάνει για να σε καταπιέσει, αντίθετα, σκοπός του είναι να μην πληγωθείς.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο