Αθλητισμός

Πυροδοτεί την βόμβα!

​Όπως σας αποκαλύψαμε, η ομάδα βόλεϊ του Δικεφάλου, θέλει να πυροδοτήσει την μεταγραφική βόμβα με την απόκτηση του Σέρβου διαγώνιου Σάσα Στάροβιτς. Ο 28χρονος πετοσφαιριστής είναι από τους κορυφαίους διαγώνιους του κόσμου, η ομάδα του όμως, το Μιλάνο, δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα και είναι προτελευταία με 3 νίκες σε 18 ματς. Γι αυτό […]

​Όπως σας αποκαλύψαμε, η ομάδα βόλεϊ του Δικεφάλου, θέλει να πυροδοτήσει την μεταγραφική βόμβα με την απόκτηση του Σέρβου διαγώνιου Σάσα Στάροβιτς.

Ο 28χρονος πετοσφαιριστής είναι από τους κορυφαίους διαγώνιους του κόσμου, η ομάδα του όμως, το Μιλάνο, δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα και είναι προτελευταία με 3 νίκες σε 18 ματς. Γι αυτό οι Ιταλοί πρότειναν στον Σέρβο άσο να μειώσει κατά το ήμισυ τις αποδοχές του, κάτι που δεν αποδέχθηκε.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών πλέον είναι στο τελικό στάδιο, με τους επιτελείς του Δικεφάλου να βρίσκουν την χρυσή τομή στις συζητήσεις τους με τον Στάροβιτς, ο οποίος προβάρει τα «ασπρόμαυρα».

Ο Σέρβος διαγώνιος, είναι μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ενισχύοντας το σύνολο του Γιάννη Καλμαζίδη, καλύπτοντας παράλληλα με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε ο Ερνάντο Γκόμεζ, μετά την υποτροπή στον τραυματισμό του.

Να σημειώσουμε, πως στην λίστα της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ήταν και ο Αργεντίνος Φεντερίκο Περέιρα, ως πιο εφικτή λύση από αυτή του Στάροβιτς, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε, με τους «ασπρόμαυρους», να ρίχνουν το βάρος στην απόκτηση του Σέρβου παικταρά.

Πηγή: inpaok.com