Αθλητισμός

Πήγε για Γιάννου ο Παναθηναϊκός, το «έκοψαν» οι Κινέζοι

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε για τον εξάμηνο δανεισμό του Απόστολου Γιάννου από την Γκουανγκζού, αλλά ο κινεζικός σύλλογος δεν μπήκε σε συζητήσεις να παραχωρήσει τον παίκτη στους «πράσινους».

​Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και μία από τις περιπτώσεις που προσπάθησαν οι «πράσινοι» ήταν αυτή του Απόστολου Γιάννου της Γκουανγκζού.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για τον εξάμηνο δανεισμό του Γιάννου από τον κινεζικό σύλλογο, μία περίπτωση που είχε πάντως αντικειμενικές δυσκολίες.

Η Γκουανγκζού δεν εμφανίστηκε από την πλευρά της πολύ θετική σε αυτό το ενδεχόμενο, ζητώντας μάλιστα ένα αρκετά μεγάλο ποσό, ύψους 400.000 ευρώ για το ενοίκιο ως το τέλος της σεζόν.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πίεσε από την πλευρά του, καθώς ήταν θετικός να πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά το «στοπ» τον Κινέζων εμπόδισε την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Επιπλέον ένα ακόμα εμπόδιο είχε να κάνει με τον χρονικό ορίζοντα καθώς αυτή την περίοδο στην Κίνα γιορτάζουν την πρωτοχρονιά, με αποτέλεσμα τα γραφεία της Γκουανγκζού να κλείσουν, κάνοντας τις διαπραγματεύσεις ακόμα πιο δύσκολες.

Πηγή: sdna.gr