O… Κογκολέζος που στέλνει τον Ενρίκε στον ΠΑΟΚ!

O… Κογκολέζος που στέλνει τον Ενρίκε στον ΠΑΟΚ!
Θετικά κλείνει για την Ρεν η υπόθεση του Εντομπέ Μουμπελέ, "ξεκλειδώνοντας" έτσι τη μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε για τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί η περίπτωση του Βραζιλιάνου εξτρέμ να εξελίχθηκε σε σήριαλ για τον Δικέφαλο, ωστόσο, φαίνεται πως θα έχει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θετική κατάληξη, με τον Ενρίκε να “μετακομίζει” άμεσα στη Θεσσαλονίκη δεδομένου πως υπάρχει απόλυτη συμφωνία ανάμεσα σε εκείνον και τον ΠΑΟΚ.

Το “αγκάθι” της συγκεκριμένης υπόθεσης είχε να κάνει με τη Ρεν, η οποία καθυστέρησε τη μεταγραφή του 26χρονου προκειμένου να κερδίσει χρόνο για να κινηθεί στη μεταγραφική αγορά για αντικαταστάτη καθώς μετρούσε άλλη μια απώλεια στα εξτρέμ της, μετά την παραχώρηση του Πολ Ζορζ Ντεπ στη Βόλφσμπουργκ.

Οι Γάλλοι στράφηκαν στον Εντοπέ Μουμπελέ και όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, άνθρωπος της Ρεν ταξίδεψε στη Γκαμπόν προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του Κονγκολέζου, Εντομπέ Μουμπελέ, αφού ο ποδοσφαιριστής συμμετέχει στη μεγάλη διοργάνωση του Κόπα Άφρικα.

Η φωτογραφία του 24χρονου εξτρέμ με τη φανέλα της Ρεν φιγουράρει σήμερα στον Τύπο της Γαλλίας, γεγονός που δείχνει πως η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές επιτεύχθηκε και η Ρεν μπορεί να “ανάψει” άμεσα το πράσινος φως για την αποχώρηση του Πέδρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ.

πηγή :paok24.com 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play